HUSTYPER

At vælge hustyper er en stor beslutning, og der er mange kriterier, der skal gennemtænkes. Det vigtigste er, at vælge den hustyper der passer bedst til jeres families behov og drømme. Det kan være kriterier som, hvor meget plads har i brug for, hvilken form skal huset have, hvordan skal tagløsninger se ud, hvor mange børneværelser har I brug for, skal huset være i 1 eller 2 plan osv.

Når I har valgt, hvilken hustype der passer bedst til jeres families behov, kan I vælge at bygge et af de huse, der på forhånd er tegnet og indrettet. Men I har også muligheden for at sætte jeres eget personlige præg på indretningen, så huset kommer til at afspejler jeres personlighed.

Vi har i vores planløsninger implementeret de nyeste tendenser, så vi dermed opnår et kvalificeret og tidssvarende bud på, hvad der kan blive jeres kommende drømmebolig.

Læs mere om processen med at bygge nyt hus med Vestergaard Huse.

MED DISSE HUSTYPER VIL VI GIVE VORES BUD PÅ MODERNE FAMILIEBOLIGER

Forskudt Længehuse

– En spændende variant

Gårdhavehus

– Med en naturlig opdeling

Længehus

– En sikker klassiker

Designhus

– Den kreative løsning

T-hus

– Et brud på traditionerne

Vinkelhus

– Danner rammen både ude og inde

FLEKSIBLE RAMMER GIVER FRIHED

Hos os er der plads til – og forståelse for – enhver kundes ønsker til drømmehuset, og vi har et solidt erfaringsmæssigt grundlag for at forstå og imødegå forskellige behov og indfaldsvinkler til et byggeprojekt. Først og fremmest er jeres behov naturligvis i fokus – ikke vores.

Der er tale om individuelle løsninger inden for gennemtestede rammer. Med afsæt i vores mange gennemtænkte løsninger, kan i som kunde frit vælge akkurat den indretning, i måtte ønske.

Som kunde hos Vestergaard Huse har i altid det sidste ord, og vi er i enhver henseende klar til at lytte!

BESTIL VORES STORE KATALOG

Du kan vælge at downloade det eller få det tilsendt med posten ganske gratis

Ønsker du at bygge nyt hus med Vestergaard Huse?

Her nedenfor kan du se, hvor i landet vi bygger.