BESTIL VORES KATALOG

Når du bestiller et katalog accepterer du samtidig vores privatlivspolitik.

Bestil katalog – nybyggeri

98 siders inspiration til nybyggeri

Med et katalog til nybyggeri kan du finde masser af inspiration. I vores katalog finder du en oversigt og inspiration til hustyper, plantegninger, køkken, badeværelse, garderobe og meget mere. Med dette katalog kan du finde frem til din stil, og hvad du ønsker af dataljer, når der skal bygges nyt.

Hvad siger kunderne?

Vi har spurgt nogle af vores kunder, hvordan det er at bygge sammen med os – Find også deres udtalelser i kataloget samt en masse skønne billeder af deres drømmeboliger. Vi kan allerede afsløre, at der er nogle lækre detaljer i blandt.

Hvad lægger vi vægt på, når vi bygger sammen med dig?

Hos Vestergaard huse har vi forskellige værdier, vi følger under hele byggeprocessen. I vores katalog til nybyggeri finder du også de værdier. Så kan du se, om vi er det rette firma for dig.

Vil du læse kataloget med det samme, men ønsker det også fysisk?

Ønsker du at få kataloget med det samme, har du mulighed for at downloade det, når du trykker “Nej – Sendes digitalt”. Hvis du trykker “Ja – sendes fysisk”, har du også mulighed for at downloade det efter din bestilling af det fysiske katalog.

Er der noget, du er i tvivl om?

Så er du mere end velkommen til at kontakte vores byggerådgivere. Her kan vi personligt guide dig i den rigtige retning. Når du kontakter os, er det ligegyldigt hvor i processen, du befinder dig – om du kun lige er begyndt at undersøge mulighederne, eller allerede har en byggegrund. Det vigtigste for os er, at du føler dig tryg i dine beslutninger. Derfor har du også mulighed for at booke et møde, så du kan få vendt og drejet dine drømme.

Ønsker du at bygge nyt hus med Vestergaard Huse? Her nedenfor kan du se, hvor i landet vi bygger.

Hvor bygger Vestergaard Huse?