OM OS HOS VESTERGAARD HUSE

I 2010 etablerede vi Vestergaard Konstruktion A/S, som har bygget adskillige villaer i hele Midtjylland. Af den forretning udsprang Vestergaard Huse A/S i 2016, som i dag bygger parcelhuse i hele Jylland.

Ud over de mange gode erfaringer, vi har taget med os, har vi samtidig holdt fast i det samme værdigrundlag: faglig stolthed, kvalitet og ærlighed. Det har vi, fordi glade og tilfredse kunder er fundamentet for, at vores forretning i de seneste år har gennemlevet den udvikling, den har. Mange af vores opgaver får vi igennem anbefalinger fra glade kunder. Det er en stor ære, hver gang vi udfører opgaver for mennesker, som har fået os anbefalet.

Læs mere om os og vores passion for byggeri.

CSR – SOCIALT ANSVAR

Hos Vestergaard Huse tager vi vores samfundsansvar alvorligt og implementerer både dette på det strategiske niveau samt i den daglige drift af virksomheden.

Som et værdibasseret byggefirma, er det os nærliggende at give aktivt tilbage til det samfund, som i sidste ende er grundlaget for vores eksistens. Ydermere er vores CSR strategi med til at styrke motivation, tilfredshed og loyalitet hos vores medarbejdere.

Vi bestræber os altid på at bygge så miljømæssigt ansvarligt som muligt, så vores byggerier belaster miljøet mindst muligt. For eksempel er vores eget domicil bygget som et nul-energi byggeri.

 

LOKALSAMFUND

 

For os er det vigtigt at bakke op om vores lokal samfund og fremstille os som forbillede som lokal virksomhed. Vi støtter meget op omkring det lokale idrætsliv, lige fra de helt små foreninger til de aller største professionelle klubber. Derudover forsøger vi at have så meget vidensdeling som muligt med de studerende i lokalområdet, gennem godt samarbejde med uddannelsesstederne. Vi bestræber os altid på at have 1-2 praktikanter tilknyttet virksomheden og give dem en god balast til deres professionelle fremtid.

 

 

GOD FORRETNINGSSKIK

For os er det meget vigtigt, at vores kunder føler sig trygge, velinformerede og godt hjulpet gennem hele byggeprocessen. Når du bygger med os, er det vigtigt med det gode samarbejde. Derfor bruger vi meget energi på at synliggøre de forskellige faser under byggeriet, så alle har klarhed over byggeriets udvikling og ansvarsområder.
Vi pakker ikke noget ind eller fejer under gulvtæppet. For os er det vigtigt, at vi kan se os selv i øjnene og være stolte ved hvert eneste byggeri vi afleverer.