Persondata- og privatlivspolitik

 

Persondata

Vi behandler dine persondata og har derfor vedtaget denne privatlivspolitik, der fortæller dig, hvordan vi behandler dine data. Vestergaard Huse A/S er dataansvarlig, og vi sikrer, at dine persondata behandles i overensstemmelse med lovgivningen.

Generelt

Personoplysninger er alle informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du foretager et køb, benytter vores services, tilmelder nyhedsmail, udfylder formularer og benytter hjemmesiden, indsamler og behandler vi en række sådanne informationer.
Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID, tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IPnummer, geografisk placering, hvilke sider du klikker på og i det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil behandles desuden: Navn, virksomhed, telefonnummer, e-mail, adresse, og andre typer af persondata der er nødvendige for at opfylde en kontrakt eller en anden retlig forpligtelse.

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål

Vi anvender data om dig for at opfylde de aftaler, du indgår med os, og sekundært for at gøre vores service bedre og sikre kvalitet i vores services, lave relevant markedsføring, samt i vores kontakt med dig.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring.

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af websitet, hvilke annoncer du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, demografi m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.
Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Cookies

Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at målrette annoncer. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der
indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.
Vi placerer cookies for at give dig en bedre oplevelse og sørge for en effektiv drift. Som bruger angiver du nogle af disse data vi indsamler bl.a. ved at udfylde formularer eller andet der kræver, at du giver dine oplysninger og sender dem til os. Vi indsamler disse data ved hjælp af f.eks. cookie teknologi eller andre tredjeparter.

Hvad er en cookie?

Cookies er nødvendige for at visse almindelige funktioner på hjemmesiden fungerer. En cookie er en lille tekstfil, der gemmes i browserens lager på computeren eller lign. Dele af denne cookie skrives af browseren selv, mens andet skrives af hjemmesiden, når du benytter forskellige funktioner. Udover almindelige funktioner på hjemmesiden anvendes cookies til statistiske oplysninger, hvori der ikke indgår personlige oplysninger. Cookies benyttes også til målretning af annoncering.

Samarbejdspartnere

Vi placerer cookies på din enhed fra følgende samarbejdspartnere:

Google

Når du besøger vhuse.dk, vestergaardhuse.dk, vkons.dk eller vestergaardkonstruktion.dk, bliver dit besøg delt med Google, for at vi kan lave statistik og forbedre vores hjemmeside, måle effektiviteten af vores markedsføring og for at målrette annoncer til dig.
Statistisk og anonymiseret data opbevares til de mister forretningsrelevans.
Vi deler også oplysninger om din brug af vores website med Google. Google kan kombinere disse data med andre oplysninger, du har givet dem, eller som de har indsamlet fra din brug af deres tjenester.

Facebook

Når du besøger vhuse.dk, vestergaardhuse.dk, vkons.dk eller vestergaardkonstruktion.dk, bliver dit besøg delt med Facebook, for at vi kan lave statistik og forbedre vores hjemmesider, måle effektiviteten af vores markedsføring og for at målrette annoncer til dig.
Vi deler også oplysninger om din brug af vores website med Facebook. Facebook kan kombinere disse data med andre oplysninger, du har givet dem, eller som de har indsamlet fra din brug af deres tjenester.

LinkedIn

Når du besøger vhuse.dk, vestergaardhuse.dk, vkons.dk eller vestergaardkonstruktion.dk, bliver dit besøg delt med LinkedIn, for at vi kan lave statistik og forbedre vores hjemmeside, måle effektiviteten af vores markedsføring og for at målrette annoncer til dig.
Vi deler også oplysninger om din brug af vores website med LinkedIn. LinkedIn kan kombinere disse data med andre oplysninger, du har givet dem, eller som de har indsamlet fra din brug af deres tjenester.

Sådan sletter/blokerer du cookies:

Find en vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: mail@vhuse.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Ejeroplysninger

Dette website udbydes og administreres af :
Vestergaard Huse A/S
Romlundvej 51
8831 Løgstrup
Persondata- og privatlivspolitik