LEDIGE STILLINGER

Vestergaard Huse A/S søger…

Byggeleder med solidt overblik

Vi søger en byggeleder med godt humør og solidt overblik

 

Hos Vestergaard Huse sætter vi barren højt. Vi arbejder hver dag for at fastholde og udvikle et højt kvalitetsniveau. Målet er at alle vores kunder føler sig trygge og har overblik gennem hele forløbet. Ved Vestergaard Huse bygger vi huse, der skaber de bedst tænkelige rammer om kundernes nye hjem – det forpligter. Derfor er Vestergaard Huse baseret på medarbejdere med faglig stolthed, kvalitetssans og ærlighed – værdier der kommer både vores kunder og kollegaer til gode.

Vi udvider vores team og søger derfor en byggeleder, der trives med mange forskellige opgaver, og samtidig kan bevare overblikket.

Som byggeleder hos Vestergaard Huse bliver dine primære opgaver:

– Føre tilsyn med byggepladserne
– Sikre vi fastholder en høj kvalitet
– Dialog med bygherre og samarbejdspartnere
– Sørge for overholdelse af tidsplan

Vi forestiller os at du har erfaring som byggeleder og/eller håndværker. Er du uddannet bygningskonstruktør eller byggetekniker, vil det være en fordel men ikke et krav.

Du vil få en spændende hverdag i en virksomhed, hvor det går stærkt. Vestergaard Huse er en virksomhed, hvor der ikke er langt fra idé til handling og du har derfor rig mulighed for at præge virksomhedens udvikling.

Lyder stillingen som noget for dig, kan du sende din ansøgning til Marc Sivebæk på ms@vhuse.dk med emnefeltet “Byggeleder”. Har du spørgsmål vedr. stillingen, kan Marc kontaktes på tlf. 27 22 95 00.

Stillingen skal besættes snarest muligt, men vi venter naturligvis gerne på den rigtige medarbejder. Samtaler vil blive holdt løbende.

 

Vi ser frem til at høre fra dig.

VESTERGAARDHUSE

Romlundvej 51
8831 Løgstrup

Tlf: 42 90 02 02
mail@vhuse.dk
CVR: 38 38 77 82