Alkove

WALK-IN CLOSET

– FÅ OVERBLIK I DIN GARDEROBE FRA START

Find dit outfit frem uden at gennemrode dit tøj

Er dit drømmescenarie at stå op om morgenen og finde dit outfit frem, uden at skulle tage næsten alle trøjerne ud af skabet, for at finde ud af, hvad det egentlig er for en? Så bør du overveje et walk-in closet, der er organiseret med både åben og lukket opbevaringsløsninger.

Hvordan gør vi?

Når vi sammen finder ud af, hvilken bolig I skal have, så tager vi fra start udgangspunkt i, at I skal have et walk-in closet. Vi har forskellige hustyper, hvor walk-in closet allerede er inkluderet. Alle vores hustyper er gennemtestede løsninger og derfor har vores plantegninger altid walk-in closet i forbindelse med soveværelset. Dette har de, da de fleste gerne vil kunne træde ud af sengen og vælge dagens outfit med det samme. Dette kalder vi hverdagsluksus!

Du har selvfølgelig mulighed for at personliggøre din garderobe med f.eks. indretningen. Skal du have plads til sko? Hatte? Skal der være skuffer? Når vi planlægger hvordan jeres bolig skal se ud, tager vi højde for alle jeres ønsker og behov.

Hvad skal jeg tage højde for?

Når I skal have et walk-in closet skal der tages højde for nogle forskellige faktorer. Hvor mange bøjlestænger skal der være? Hvad med hylder? Skuffer? Skal der være plads til et stort spejl, så du kan tjekke dagens outfit ud? Det er selvfølgelig også vigtigt, at der er en god belysning, så I kan se farverne i jeres outfits samt at rummet ser indbydende ud. Her anbefaler vi ikke at gøre brug af naturligt lys, da det kan ske, at det bleger tøjet. I kan f.eks. vælge et spejl med indbygget lys i stedet.

Hos Vestergaard Huse samarbejder vi med Savne Køkkenet. Udover at kvaliteten er i top, så får I et walk-in closet i dansk design, og som er produceret i Danmark. Har du spørgsmål eller brug for vejledning, så står vi altid klar til at hjælpe.