Vestergaardhuse skaber de bedste rammer

Vestergaard Huse er en del af koncernen Vestergaard Group A/S, der opfører ejendomme til private og erhverv i totalentreprise.

Med Vestergaard Huse har vi skabt et nyt begreb i byggebranchen – det fleksible koncepthus. Vi har gjort alt forarbejdet og kan derfor lave et helt nyt hus i den rigtige, håndværksmæssige kvalitet til en rigtig skarp pris.

Vi vil bygge huse, der skaber de bedste rammer om familiens nye hjem. Vores hjerter banker for godt håndværk og flot finish. Siden jeg etablerede firmaet, har det vokset sig stærkt og solidt på et grundlag af faglig stolthed, kvalitet og ærlighed.

Find et byggefirma med mange års erfaring

En vigtig del af fundamentet i firmaet er, at vores kunder føler sig trygge og har fuldt overblik. Derfor er der kun én direkte kontaktperson i byggefasen, og vejen fra teori til praksis er kort. Vi er fleksible og åbne hele vejen igennem et byggeprojekt. På den måde sikrer vi det helt rigtige og mest professionelle resultat første gang. Vi sætter en ære i at holde, hvad vi lover, så I kan være trygge og tillidsfulde, når I overlader jeres drøm til os.

Det er vigtigt at finde et byggefirma der har mange års erfaring og kompetencerne på plads. Det er ikke en let proces at skulle bygge et nyt hus. Der er hele tiden begrænsninger og man bliver ofte nødt til at gå på kompromis på nogle områder. Der findes dog rigtig mange måder hvor man kan komme rundt om begrænsningerne og finde gode alternativer. Det kræver dog ofte erfaring, netværk og ekspertise. Derfor vil vi klart anbefale at i tager en snak med en af vores boligrådgivere. Vi sikrer at i får personlig rådgivning hele vejen igennem. Det betyder altså at i har en fast rådgiver og ikke løbende skal skifte rådgiver. Det sikrer at hele processen går gnidningsfrit og at der ikke opstår miskommunikation undervejs. Det kan hurtigt bliver dyrt og tidskrævende, hvis der sker miskommunikation, så derfor gør vi alt for at undgå det, så I kan få jeres drømmebolig.