UDSTILLINGSHUSE

KOM OG OPLEV VORES UNIKKE UDSTILLINGSHUSE

Find inspiration til jeres drømmebolig ved hjælp af vores udstillingshuse. Mærk atmosfæren og lad dig blive opslugt af de uendelige muligheder. Under hvert enkelt udstillingshus finder du oplysningerne for, om der er åbent hus søndag eller åbent efter aftale.

COVID-19: Vi følger myndighedernes anbefalinger og de gældende retningslinjer. Der vil altid være håndsprit tilgængeligt i vores udstillingshuse.

Kontakt vores byggerådgivere for en fremvisning - så vil de stå klar til at modtage jer og svare på de spørgsmål, I måtte have.

VORES AKTUELLE UDSTILLINGSHUSE

Kolbæk Mark 43

– 8800 Viborg

SOLGT

Kolbæk Mark 45

– 8800 Viborg

SOLGT

Nellikebakken 7

– 8930 Randers Ø

SOLGT

solskins allé 1

– 9440 Aabybro

Åbent efter aftale

DØSEBÆKPARKEN 23

– Godthåb, 9230 Svenstrup

SOLGT

Ærenprisbakken 2

– 8930 Randers Ø

SOLGT

DEGNELODDEN 2

– 9440 Aabybro

SOLGT

RIDDERSPOREBAKKEN 6

– 8930 Randers NØ

SOLGT

Drømmer I om at bygge nyt hus?

Går I med tankerne om at bygge nyt hus, men har svært ved at beslutte jer for arkitekturen og design, så er det værd at overveje at besøge et udstillingshus. Udstillingshuse bliver af mange brugt som inspirationshuse. Disse huse gør det muligt på egen hånd at se og opleve forskellige løsninger. Muligheden for at samle inspiration til jeres eget drømmehus, få nye idéer som I ikke havde tænkt på. Samtidig kan det også være en øjenåbner overfor ting, som I har drømt om, men som efter at have set det, ikke er noget for jer alligevel. I vil i disse huse få muligheden for at se alle de små detaljer, som kan være svært at se på billeder – og samtidig få fornemmelsen af hvilken hustype der passer til jeres behov.

Udstillingshuse

At bygge jeres egen drømmebolig er som nævnt en stor beslutning. Økonomien er én ting, men der er også mange andre overvejelser. Dette kunne være overvejelser som hvilken planløsning skal i vælge, indretning, valg af mursten, tagets hældning og meget andet. Vores udstillingshuse giver jer muligheden for at træde ind i et helt nybygget designhus, T-hus eller måske et vinkelhus og opleve i jeres eget tempo; rumfordelingen, materialevalget, oplev hvor vigtigt et godt lysindfald er for boligen. Disse udstillingshuse er fulde af lækre detaljer, følger tidens tendenser, og vi matcher naturligvis vores huse med den efterspørgsel, vi oplever fra vores kunder.

Når I går med tanken om at bygge, så kan det være en rigtig god idé at besøge ét udstillingshuse – og måske også mere end ét. Dette giver jer muligheden for at sammenligne forskellige hustyper, planløsninger og hvilke materialer der vil fungere bedst for jer.

Vi hjælper jer med at gøre et svært valg lidt nemmere – vi giver inspirationen til jeres drømmebolig.

Ovenfor ses et stort udvalg af inspirationshuse. Nogle af dem er udstillingshuse, hvor det er muligt at komme forbi og med egne øjne se flotte og inspirerende byggerier. Andre er tidligere udstillingshuse, hvor I kan gå på inspirationsjagt i galleriet. Ved nogle af husene er det endda muligt at komme med på en 360 grader fremvisning.

Hvorfor vælge at bygge med et byggefirma?

Det at bygge sin helt egen drømmebolig, er helt fantastisk, men kan samtidig også være en stor mundfuld. Vælger I at bygge med Vestergaard Huse, får I et byggefirma, der altid har jer og jeres hus i centrum. Samtidig har vi mange års byggeerfaring og mange glade og tilfredse kunder med i bagagen. Vi sørger for alt, og du skal derfor ikke selv finde håndværkere, malere, vvs-montører o.l. da vi har vores helt eget team.

At vi sørger for alt betyder dog ikke, at I ikke skal træffe nogle beslutninger. Det er jeres byggeri, og derfor også jer der skal tage stilling til materialevalget i jeres nye bolig, så alt bliver som I har drømt om. Dog sørger vi for at bevare det store overblik over byggeriet, så I bekymringsfrit kan glæde jer til at modtage nøglerne til jeres drømmehus.

 

BESTIL VORES STORE KATALOG

Du kan vælge at downloade det eller få det tilsendt med posten ganske gratis

REFERENCEHUSE

- KUNDEUDTALELSER

Referencehuse er super gode til at vurdere, hvad et byggefirma kan, og samtidig giver de mulighed for at samle en masse ny inspiration. Her kan du se og læse udtalelser fra nogle af de mange glade kunder, der har valgt at opfører deres drømmebolig i samarbejde med Vestergaard Huse.

Du kan også samle inspiration under hustyper.