Udsædvanlige byggegrunde i Støvring

Når du går med planer om at bygge et helt nyt hus, er der mange aspekter, som skal overvejes og gennemtænkes. Det er ikke bare hvilket byggefirma og hustypen, som du skal tage stilling til, men også noget af det vigtigste, nemlig det jordiske fundament til huset, selve byggegrunden. Hurtigt i din byggeproces, bliver det nødvendigt at finde rammerne til den nye bolig, og her er det helt essentielt med en byggegrund, som passer til dine visioner for dit hus. En byggegrund kan selvsagt give begrænsninger til dit husprojekt, men det kan også gøre det modsatte og skabe en nyfunden inspiration til dine husdrømme, når du ser mulighederne ved byggegrunden. Det er derfor svært at fastlægge husplanerne inden en præcis husgrund er fundet til huset. Med det rigtige byggefirma, får du oplyst alle muligheder og begrænsninger, som følger med grunden. På den måde kan du blive inspireret til friske tiltag, som skal pryde dit nye hjem.

Få dit drømmehjem i Støvring med os

Har du i tankerne, at flytte til et område i Nordjylland, så er Støvring en oplagt by med plads til lidt af hvert. Her får du masser af plads og rolige gader, som uden tvivl er velegnet til familier med børn i alle aldre. Du behøver ikke at bekymre dig om størrelsen, da der er alle nødvendige butikker og bygninger, du finder både uddannelses- og daginstitutioner, indkøbsmuligheder og hvad der ellers er brug for i hverdagen. Dertil kommer de smukke omgivelser, som sikres af betagende naturscener i alle retninger. Her er marker og enge, og hvis du søger et stort skovareal, så vil det tage ingen tid at komme dertil, da Støvring ligger lige i nærheden af Rold Skov. Du er heller aldrig langt fra storbyen, idet Danmarks tredje største by, Aalborg, er en kort køretur fra Støvring.

Vestergaardhuse hjælper dig med at finde frem til det hus, som bedst passer til din grund i byen, så dit byggeprojekt kan gå i gang uden at der hersker nogen tvivl om det rette valg af hus.

Din nye byggegrund er vejen frem

Byg et nyt hjem og oplev selv de lave energiomkostninger, som fås ved et splinternyt hus. Du får nemlig alle de gavnlige fordele, som kan gøre dit hjem topmoderne og sikkert inden for alle husopdateringer. I vores tid giver det ikke længere mening at beholde gamle energi- og ressourceløsninger, da de nye er så funktionelle og besparende både i din private økonomi og for naturens belastning, at der ikke findes nogen bedre løsninger at vælge sig til. Udover de naturlige ting som følger med ved opførelsen af et nyt hus, som korrekt isolering, gulvvarme og 3-lags lavenergi-vinduer, så kan du få endnu flere grønne energiløsninger med til dit nye hjem. Vælg eventuelt solceller, varmepumpe, ventilation og varmegenvinding til din bolig og skab et miljøvenligt hjem i samarbejde med os. Vi hjælper dig med at få grøn energi i dit nye hus, og du kan derefter opleve alle fordelene ved de forskellige løsninger til huset.