Fordelen ved at bygge med et typehusfirma

Et typehusfirma kan tilbyde dig dette

Når det gælder et typehusfirma, har man forskellige typehuse, man kan vælge i mellem at få bygget. Det kan f.eks. være et T-hus, vinkelhus eller længehus. Hvilken slags du skal vælge kommer helt an på, hvor stor en byggegrund, du har til rådighed og evt. hvad der passer til området. Alt dette kan man vurdere sammen med en byggerådgiver, der kan vejlede dig til den bedste løsning. Her vil jeres ønsker blive taget højde for samt byggerådgiverens erfaring vil hjælpe jer godt på vej.

Byg dit typehus til en god pris

Et typehus har en plantegning færdiglavet. Derfor er meget af det indledende arbejde allerede gjort. Det skal dog siges, at et typehus sagtens kan blive personligt, så længe I har jeres drømme og ønsker klar. Dertil kan plantegningen justeres efter jeres behov – F.eks. hvis der ønskes et ekstra værelse eller en alkove. For typehusfirma Vestergaard Huse er det vigtigt, at vi er reele med priserne. Vi udelader derfor ingen detaljer og giver jer det bedst mulige overblik. 

Lad os sammen bygge jeres drømmebolig

Hos Vestergaard Huse har vi personlige rådgivere klar til at vejlede jer. I vil få én fast tilknyttet til jeres boligprojekt, der står klar under hele forløbet. Det vil give både jer og os en tryg proces. Dette gør nemlig, at der ikke sker misforståelser på kryds og tværs – Noget vi bestemt ikke ønsker for vores kunder, da vi går op i et godt samspil både før, under og efter byggeriet.

Er du interesseret i at finde en byggegrund i din kommune? Så findes de ofte på din kommunes hjemmeside. Du kan f.eks. se byggegrunde i Viborg her.

 

VESTERGAARDHUSE

Romlundvej 51
8831 Løgstrup

Tlf: 42 90 02 02
mail@vhuse.dk
CVR: 38 38 77 82