Typehusfirma i Viborg – billige typehuse

Planlægger I at bygge nyt hus? så er et typehus måske en løsning, I bør overveje. Vi er et specialiseret og erfarent typehusfirma, der realiserer boligdrømme i Viborg. Med os bag jeres byggeprojekt, er det ikke nødvendigt med kontakt til flere forskellige firmaer. Vi tilbyder en pakkeløsning med alt lige fra tegning- til opføring af huset. På den måde sparer vi jer for en masse unødvendige frustrationer og langsomligt forarbejde.

Typehus – En kortere vej mod jeres boligdrømme

Et typehus er et arkitekttegnet hus, der opføres i mere end ét eksemplar efter samme plantegning. Fordi vi har tegnet tegningerne på forhånd, afprøvet materialerne og kan genbruge flere af vores standartløsninger, forkortes byggeprocessen og vi kan byde jer velkommen i jeres nye drømmehus på kortere tid!

Spar penge – vælg et typehusfirma

Der er altid mange overvejelser omkring et nyt byggeprojekt og derfor er det en god idé at alliere sig med en ekspert på området. Et af de spørgsmål, der trænger sig på hos de fleste er økonomien. Har vi råd? Opstår der hindringer, der sprænger budgettet? Men med hjælp fra os behøver I ikke bekymre jer om, om byggebudgettet overholdes. Vi har i realiteten bygget huset før og det minimerer risikoen for ubehagelige ekstraregninger, der kan gøre drømmen om jeres nye hus til et mareridt. Oven i købet er det generelt billigere at opføre et typehus, end hvis man går i gang på egen hånd.

Lyder vores typehuse som noget for jer? Så kontakt os. I er også velkomne til at besøge et af vores prøvehuse i Viborg, før beslutningen tages. Der kan I kigge nærmere på husene og tage stilling til om det indfrier jeres ønsker. Vores huse har allerede skabt glæde blandt mange andre husejere i Viborg og derfor er vi også ret sikre på, at kunne opfylde jeres boligdrømme!