Et typehus giver andre muligheder

Er du i gang med at planlægge at bygge nyt hus, men mangler et byggefirma der kan tage dig i hånden, så tag kontakt til os. Vi kan hjælpe dig med at bygge din kommende drømmebolig. Det er bl.a. muligt at få bygget nyt hus i Støvring, som er en by med rigtig gode muligheder. Der er masser af liv og smuk natur.

Erfaring og personlig rådgivning

Vi er byggefirma med mange års erfaring og personlig rådgivning. Vores primære formål er at bygge drømmeboliger for vores kunder. Dette løser vi på en helt bestemt måde. Vi starter ud med et opstartsmøde med Jer og hører nærmere omkring jeres ønsker, krav, budget og ønsket deadline. Herefter kan vi indgå i yderligere dialoger, hvor vi finder den rette byggegrund, typehus og laver en overordnet planlægning for hele projektet. I forhold til typehuse, så er vi nogle af de skarpeste på markedet. Vi har valgt at specialisere os i at bygge typehuse. Det er huse med færdige grundplaner, hvilket gør hele processen meget mere flydende. Der vil være en meget mere klar budgettering og planlægning, da vi allerede har bygget lignende huse. Derudover vil vi også hurtigere kunne komme i gang og i vil generelt have jeres drømmebolig klar hurtigere.

Færdige grundplaner, men mulighed for tilpasning

Vores typehuse er lidt ligesom en skabelon. Vi har udarbejdet hele grundstrukturen, så det faktisk er et funktionelt hus, som vil stå virkelig skarpt. Det kan dog være at i ønsker at få tilpasset denne grundplan en smule og det er vi selvfølgelig åbne overfor. Det vil naturligvis koster lidt mere, men hvis Jeres budget er egnet til det, så lad os endelig tage en snak om jeres kommende boligprojekt. Vi vil hjertens gerne realisere jeres drømme og gøre jeres drømmebolig til en realitet.