Tak for din bestilling af vores katalog.

Du kan downloade det i PDF-format herunder.

DET SIGER VORES KUNDER

Vi har  valgt at vise et par kundereferencer for at give vores kunder et billede af, hvilke tanker og bekymringer der ligger bag, når man skal bygge hus - samt hvilke udfordringer der kan opstå i byggeprocessen. 

EN AFTALE ER EN AFTALE

For os var kvalitative løsninger det helt grundlæggende krav, og det var derfor vigtigt, at vi havde en fast kontaktperson, som havde overblik over idéerne.

Vi har sat stor pris på, at Vestergaard Huse lægger så stor vægt på at gøre det rigtigt første gang! Den gode dialog har betydet, at vi helt har undgået misforståelser.

Vestergaard Huse har til hver en tid været parat til at lytte, og vi har følt, at vi altid har haft det sidste ord.
Vores behov har været i centrum, og vi har derfor undgået utilfredsstillende kompromiser.

Peter & Mie

FLEKSIBILITET ER NØGLEORDET

Vi har haft optimale betingelser for at skabe vores helt egen løsning inden for gennemtestede rammer.

Som køber har vi følt os i centrum med vores behov, og Vestergaard Huse har fuldt ud levet op til vores forventning om fleksibilitet. Vores behov er blevet imødekommet med skræddersyede løsninger inden for fornuftens og realitetens rammer.

I fællesskab har vi skabt vores nye bolig med den helt rette finish, og det nye hus vil med sikkerhed komme til at danne en rigtig fin ramme om vores tilværelse i de nye omgivelser.”

Hans & Bitten

ET FEJLFRIT FORLØB

Vores ønsker har drejet sig om tryghed i forhold til ordentlighed og rettidighed. I sparringen med vores kontaktpersoner har vi modtaget grundige og hyppige statusmeddelelser om byggeprocessen.
Vi er blevet mødt af dygtige folk, som vi har kunnet stole på, og som hver især føler en faglig stolthed inden for deres respektive fagområder.

Vi er meget glade for de velgennemtænkte og børnevenlige løsninger, som nu kan danne rammen om familielivet og vores børns opvækst.

Samarbejdet har kort sagt været en sand fornøjelse.

Jens & Louise