STRATEGISK INDKØBER

Nyder du at finde de helt rigtige produkter til de bedste priser? Sitrer det, når du har lavet et godt indkøb? Så er det måske lige dig, vi står og mangler til stillingen som

 

Strategisk indkøber

 

Om jobbet

Vores kunder bliver flere og flere, og derfor søger vi forstærkning til fortsat at opretholde og sikre vores vækst og vision om at bygge parcelhuse af høj kvalitet. Du kommer til at spille en central rolle i at afsøge markedet for de bedste produkter og leverandører med ansvaret for et indkøbsbudget på ca. 150 mio. Du er systematisk og proaktiv i din arbejdsgang, hvor du skaber og vedligeholder dialogen med leverandører.

Det er en fuldtidsstilling med base på vores hovedsæde lidt udenfor Viborg i helt nyopførte rammer, hvor der også er mulighed for at arbejde remote i løbet af ugen. Du vil referere direkte til afdelingschefen.

Opgaverne

Hos os vil dine primære opgaver være:
• Ansvarlig for vores indkøbsaftaler og vedligeholdelse af dem (Tømmerhandel og øvrige leverandører)
• Sikre indkøbsaftaler indeholder efterspurgte produkter og at gældende samarbejdsaftaler overholdes
• Vedligeholde eksisterende aftaler med samarbejdspartnere
• Planlægge vores vareudvalg i samarbejde med salg og byggeafdelingen
• Have fingeren på pulsen med nye produkter på markedet
• Ansvarlig for vores samlede, overordnede produktionsplaner

Din profil

Du er systematisk, selvkørende og formår altid at følge opgaverne til dørs. Du har en god forståelse for hele indkøbsprocessen – gerne fra tidligere stilling. Måske du har byggeteknisk indsigt, men det er ikke et krav.

Om os

Rejsen startede tilbage i 2010 i den midtjyske muld, og vi har fortsat hovedsæde samme sted den dag i dag. Vi har fødderne plantet solidt på jorden med værdierne som kvalitet, engagement og ordentlighed dybt integreret i den daglige praksis. De gyldne ord hos os er tillid, troværdighed og tryghed og udgør tilsammen et fast holdepunkt i forholdet til kollegaer, vores kunder og samarbejdspartnere.

Send os din ansøgning nu

Lyder stillingen som noget for dig, kan du sende din ansøgning til afdelingschef, Torben Frank, på tjf@vhuse.dk med emnefeltet ”Strategisk indkøber”. Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte Torben på tlf. 29 87 96 26.

Vi ønsker at besætte stillingen hurtigst muligt, men vi venter naturligvis gerne på den rigtige medarbejder.
Samtaler vil blive holdt løbende.

Vi glæder os til at høre fra dig.