En ny generation af byggefirmaer

... hvor hjertet banker for godt håndværk og flot finish

Faglig stolthed, kvalitet og ærlighed

Vestergaard Huse er en del af koncernen Vestergaard Group A/S, der opfører ejendomme til private og erhverv i totalentreprise.

Med Vestergaard Huse har vi skabt et nyt begreb i byggebranchen - det fleksible koncepthus. Vi har gjort alt forarbejdet og kan derfor lave et helt nyt hus i den rigtige, håndværksmæssige kvalitet til en rigtig skarp pris.

Vi vil bygge huse, der skaber de bedste rammer om familiens nye hjem. Vores hjerter banker for godt håndværk og flot finish. Siden jeg etablerede firmaet, har det vokset sig stærkt og solidt på et grundlag af faglig stolthed, kvalitet og ærlighed.

En vigtig del af fundamentet i firmaet er, at vores kunder føler sig trygge og har fuldt overblik. Derfor er der kun én direkte kontaktperson i byggefasen, og vejen fra teori til praksis er kort. Vi er fleksible og åbne hele vejen igennem et byggeprojekt. På den måde sikrer vi det helt rigtige og mest professionelle resultat første gang. Vi sætter en ære i at holde, hvad vi lover, så I kan være trygge og tillidsfulde, når I overlader jeres drøm til os.


Tæt på jer

Vestergaard Huse bygger i Jylland, fordi vi vil være tæt på vores kunder.

Fast kontaktperson

I har én - og kun én - kontaktperson gennem hele byggeforløbet. Det giver ro og overblik.

Rigtig rådgivning

Vi hjælper jer hele vejen fra start til slut i en åben og ærlig dialog, hvor intet er skjult..

Det daglige kontor team


Steffen Vestergaard

Steffen Vestergaard

Indehaver/salg & rådgivning

 

Jesper Pedersen

Jesper Pedersen

Salg & rådgivning

26499500

Troels Margon

Troels Margon

Salg & rådgivning

60299500

Michael B. Christensen

Michael B. Christensen

Salg & Rådgivning

28449500

Kontakt os


Kontakt os hvis du har spørgsmål, eller du ønsker at vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig og komme videre med dit drømmehus.