Nybyggeri med Vestergaard Huse

Når det gælder valget af byggefirma, er der forskellige parametre, der spiller ind. Hvad kan de tilbyde dig? Hvad har de erfaring med? Og hvilke værdier har de? Læs mere her og find ud af, hvad vi kan tilbyde dig hos Vestergaard Huse.

Fra idé – til plantegning – til hjem

Når man skal bygge nyt hus går man gennem en proces, inden man står med den helt rette plantegning i hænderne. Med os ombord på dit projekt, guider vi dig i den retning, du ønsker, hvor vi får mest muligt ud af jeres budget. Er der noget, du er i tvivl om, har vi erfarne byggerådgivere klar til at hjælpe. Det er store beslutninger, der skal tages, når man har med nybyggeri at gøre. Derfor kan man godt blive i tvivl om valg af materialer og placering. Vi hjælper jer til at komme godt fra start.

Hvis du er i tvivl om, du overhovedet skal bygge nyt, så tag et kig på alle de fordele der er lige her:

  • Alt er tegnet og tilrettelagt efter dine ønsker og behov.
  • Du har frit valg på alle hylder, og er ikke begrænset af en tidligere plantegning.
  • Du har mulighed for at udtrykke din personlighed med ekstra detaljer.

 Nybyggeri der overholder alle krav

Når du bygger med os, vil dit hus overholde isoleringskravene til Bygningsrelement 2018 og kan tilpasses, så det overholder kravene til Lavenergi 2018. Vi udvikler os konstant indenfor energioptimering og bruger meget tid på vores materialevalg, så vi kan levere et af de mest energieffektive huse på markedet. Derfor er du også sikret i fremtiden, da dit hjem overholder alle miljøkrav.

Økonomisk fordel

Med nybyggeri får du en økonomisk fordel, da disse huse har lave driftsomkostninger. Du skal derfor ikke bruge penge på at vedligeholde dit hus. Dette gælder f.eks. ofte isolering, men da dit hus er velisoleret fra start, er det ikke noget, du skal bekymre dig om. Alle vores huse er derudover lavenergi huse, hvortil I kan spare rigtig mange penge på energiregningen.

Derudover slipper i for træk, fugt, støj og store udsving i temperaturen. I får det bedst mulige indeklima og dermed højere livskvalitet med et nybygget hus.

Hvorfor bygge hus med os?

Når du bygger hus med Vestergaard Huse, har du en fast byggerådgiver under hele forløbet. Der er derfor ikke flere forskellige inde over dit byggeprojekt, der kan skabe forvirring og usikkerhed. Vores byggerådgivere sørger for at have din økonomi in mente under planlægningen og holder dig opdateret under hele byggeprojektet. Er du den mindst smule i tvivl om, at nybyggeri er det rette for dig, så kontakt en af vores byggerådgivere allerede i dag og book et møde.

Ønsker du inspiration til nybyggeri, så har vi forskellige udstillingshuse, du kan tage et kig på. Du kan f.eks. se billeder af et af vores favoritter nedenfor.