Nybyggeri – Vi bygger gerne dit drømmehus

Det er en stor beslutning at købe hus – Specielt når det er nybyggeri. Hos Vestergaard Huse følger vi dig fra start til slut.

Når man først har taget beslutningen om at bygge hus, så er det rarest at gøre sammen med professionelle. Så snart du har nogle, at kunne læne dig op ad, når problemerne opstår, gør det projektet mere overskueligt.

Hos Vestergaard Huse giver vi dig personlig rådgivning fra start til slut – Du er kun tilknyttet én byggerådgiver, så du har én fast partner gennem hele processen. Din byggerådgiver hjælper dig til valg af hustype og hvordan det skal se ud – Det vil sige valg af materialer til dit køkken, badeværelse, facade og meget mere. Det kan godt føles som en jungle, men heldigvis er vi her for at hjælpe dig.

Når det gælder dit drømmehus gør vi alt for at opfylde dine drømme. Det skal føles som DIT hjem og have netop de funktioner og de præferencer, du drømmer om. Når det gælder nybyggeri er alle drømme mulige, da du starter på dit helt eget fundament. Drømmer du om børn i fremtiden? Super, så sørger vi for at gøre plads til de små. Drømmer du om masser af sol og en stor terrasse? Så sørger vi også for det. Vi finder sammen ud af, hvilken størrelse der passer, og hvis du er i tvivl, gør vi alt for at lede dig på rette vej.

Nybyg – Bedre for miljøet og for dig selv

Med nybyggeri overholder dit hjem alle miljømæssige krav. Hos Vestergaard Huse udvikler vi os konstant indenfor energioptimering og bruger meget tid på vores materialevalg, så vi kan levere dig et energieffektivt hus. Derudover får du et bedst muligt indeklima med et lavenergihus, der er velisoleret. Du slipper for træk, fugt, støj og store udsving i temperatur.

Nybyggeri – Huset og økonomien skal hvile på et sundt fundament

Økonomien skal være lige så holdbar som dit nye hus og vi vil gerne gøre det lettere for jer, at træffe det rette valg. Det handler derfor om overblik og om at opstille de økonomiske rammer, så du kan gå videre med projektet til din bank eller kreditforening. Vi beregner derfor gerne den samlede pris for hele projektet – HELE projektet. Det giver både dig og os tryghed. Kontakt os allerede i dag for at høre mere.

REFERENCEHUSE

- KUNDEUDTALELSER

Referencehuse er super gode til at vurdere, hvad et byggefirma kan, og samtidig giver de mulighed for at samle en masse ny inspiration. Her kan du se og læse udtalelser fra nogle af de mange glade kunder, der har valgt at opfører deres drømmebolig i samarbejde med Vestergaard Huse.

Du kan også samle inspiration under hustyper.

BESTIL VORES STORE KATALOG

Du kan vælge at downloade det eller få det tilsendt med posten ganske gratis

Ønsker du at bygge nyt hus med Vestergaard Huse?

Her nedenfor kan du se, hvor i landet vi bygger.