En husgrund i Løgten giver dig det bedste fra alle verdner, med perfekt placering mellem de rolige marker i det jyske landskab, det familievenlige boligkvarter og den fantastiske strand ud til Kalø Vig i Aarhusbugten, er du aldrig langt fra lige det miljø, du lyster at være i. Her kommer du tæt på vand, det idylliske jyske landskab, storbyen Aarhus og dit hyggelige boligkvarter på samme tid, uden at skulle bruge lang tid på transporten.

Byggegrunden til dit nye hus

Helt generelt er det en god idé at finde en byggegrund med kort afstand til de vigtigste ting i dit liv, dette gælder både i forhold til din gøremål i hverdagen, men også når det kommer til de oplevelser og aktiviteter, som du ser frem til i weekenden. Når dagligdagens opgaver presser sig på, er det en stor hjælp at kunne udføre dem uden at skulle bekymre sig om afstanden til de forskellige steder, som kan forhindre dig i at nå destinationen til tiden. Det er afgørende ved alt fra at møde på et bestemt tidspunkt på arbejde eller uddannelsessted og komme hjem igen til familiemiddagen til de ugentlige sammenkomster i sportsklubben og indkøb inden butikkernes lukketid. På alle dine fridage er det selvfølgelig dine fritidsinteresser, som spiller en stor rolle og kan hjælpe dig med at navigere dig mod den rette lokalisering af din nye husgrund. Her er det især de overordnede omgivelser, som vand, land eller by, der skal vælges imellem. I forbindelse med byggegrunde viser dette sig i form af grunde ned til stranden eller byggegrunde ved skovarealer eller marker. Derudover er der husgrunde i byområdet, som enten findes i forstæderne eller inde i selve byen. Overvej hvilke omgivelser vil være bedst til din situation, om det vigtigste er om det er familieegnet eller der er en god udsigt eller måske en yderst kort afstand til arbejdet.

Byggefirma

Når du har fundet din byggegrund og kun mangler at få bygget huset dertil, er det tid til at få et byggefirma ind over dit byggeprojekt. Dit valg af byggefirma er selvsagt afgørende for resultatet af dit nye hus, og det er derfor vigtigt at være velovervejende i dit valg. Hvis du har brug for et byggefirma med erfaring inden for bebyggelse af parcelhuse, så er Vestergaardhuse et oplagt valg. Har du ovenikøbet fundet frem til at du vil have bygget et af de fire klassiske parcelhuse, som vi arbejder med, så er vi det helt rigtige byggefirma for dig. Vi har udvalgt disse fire hustyper, som har vist sig at være særligt funktionelle og komfortable, og vi kan være sikker på at overlade dig til et solidt hus, du bliver mere end tilfreds med. Vi vejleder dig igennem hele byggeprocessen og giver dig den bedste rådgivning til dine husplaner og muligheder. Du får selvfølgelig også vores hjælp til en optimal placering af huset på grunden i forhold til størrelse, retning og udformning, så du er sikker på, at placeringen er gennemtænkt og til husets egen fordel.