Leder du efter et typehusfirma i Randers?

Er I på udkig efter et byggefirma der er eksperter i at bygge huse, så tag kontakt til os. Vi har mange års erfaring og sikrer Jer personlig rådgivning fra start til slut. Vores ekspertise ligger særligt ved at bygge typehuse, som er huse med færdige grundplaner. Det vil altså sige at fundamentet er gennemtænkt, men at der stadig er mulighed for at det kan få et personligt touch. Det er jeres drømmehus og derfor skal i selvfølgelig have mulighed for at gøre det til jeres. Vi sørger selvfølgelig for at give den rette rådgivning, så i ved hvad der kan lade sig gøre og hvad der ikke kan. Det gælder både i forhold til typehusene, men også i forhold til jeres budget. Vi lytter til jeres ønsker og krav, samtidig med at vi ikke overskrider det aftalte budget eller den aftalte tidsplan.

Find en god by at plante rødderne i

Vores primære opgave er at gøre jeres drømme til en realitet. Det kan godt lyde som en cliché, men det er præcis hvad vores formål er. Det skal dog også være realistisk, så vi holder os inde for Jeres budget og tidsplan. Derfor kan det være at i skal gå på kompromis nogle steder, men sådan vil det altid være når man er begrænset økonomisk. En god by som man kunne have i sigte er Randers. Det er en by der har rigtig meget at byde på. Den har et godt samspil mellem byliv og natur. Der er derfor noget for enhver smag og det er vigtigt for mange. Derudover er det en by med mange muligheder hvad angår arbejde, uddannelse, sport osv.

Typehuse med fokus på fremtiden

En nyt hus er en investering og I vil gerne lave en så god investering som muligt. Derfor er det vigtigt at tænke fremtid ind i sit nye hus. Her har vi bl.a. meget fokus på at vores typehuse skal være energivenlige. Det betyder at i vil spare mange penge på sigt, samtidig med at i skåner miljøet. Det vil samtidig også gøre jeres kommende bolig mere attraktiv, hvis i en dag går hen og vil sælge den.