Hvad koster et typehus?

Typehuse – Hvad koster det?

Hvad koster et typehus, og hvad koster det egentligt at bygge jeres helt egen drømmebolig. Dette er et svært spørgsmål at svarer på, da priserne kan variere alt efter, hvilken hustype I godt kan lide, hvilke materialer der skal benyttes og meget mere. Mennesker er forskellige, og har alle forskellige behov. MEN en ting kan vi slå fast, det behøver ikke at være dyrt at bygge jeres helt eget drømmehus.

Mange tænker, at de gerne vil have deres eget helt unikke hus – men samtidig til en fornuftig pris. Det er her typehuse kommer ind i billedet. Typehuse er ikke som mange tror, huse der ligner naboens.

Når I vælger at bygge et typehus, er plantegningen allerede udarbejdet, og det største forarbejde er derfor lavet. På den måde spares der på arkitektens arbejde, og I får ikke selv så mange bekymringer, om jeres valg nu er den rigtige løsning, og om det vil fungere i hverdagen. Men bare fordi plantegningen er lavet, betyder det ikke, at den ikke kan justeres efter jeres behov og ønsker.

Typehuse er huse, der er gennemtestede, tegnet efter tidens tendenser og huse hvor du selv kan lave ændringer og tilrettelser indenfor gennemtestede rammer.

Hos Vestergaard Huse står vi klar til at hjælpe jer med en af nok livets, økonomiske, største beslutninger, nemlig det at bygge hus. Vores fornemmeste opgave er at tilbyde de bedste løsninger for jer uden at gå på kompromis med kvaliteten, fleksibilitet, dialog og service.

Kontakt vores dygtige byggerådgivere for en pris på jeres drømmehus.

Hvad påvirker prisen på et typehus?

Den samlede pris på et typehus bliver som nævnt ovenfor påvirket af mange forskellige faktorer. Her kan nævnes materialevalg, hvor mange kvadratmeter ønsker I at bygge, husets arkitektur/udformning, terræn, beliggenhed og meget mere. Hver enkel beslutning I tager i forhold til jeres byggeprojekt, påvirker prisen på jeres drømmebolig. Dette gælder lige fra valg af konstruktion – til valg af klinker i jeres badeværelse. Sagt på en anden måde. Hvad koster et typehus kan først fastlægges, når I har taget stilling til hvert enkelt element i jeres byggeproces.

Inden I bygger nyt hus?

Det er vigtigt, inden I går i gang med projekt drømmehus, at i rent faktisk har et overblik over hvilket beløb i samlet kan bygge for. Med andre ord, bør I få lavet en beregning på, hvor mange penge, I kan bruge på jeres drømmehus. Dette har stor betydning for hvilken pris jeres drømmebolig ender på.

Hos Vestergaard huse er det vigtigt, at ALLE priser er medregnet, når I får et tilbud. Dette sikrer, at I ikke står tilbage med ubehagelige overraskelser. Derfor skriver vi heller ikke en konkret pris her på siden, da der er mange individuelle faktorer, der kan påvirke netop din pris. Vi vil meget hellere, at I tager kontakt til en af vores dygtige byggerådgivere, så vi er sikker på, at I får den helt rigtige pris på jeres drømmehus og den service I fortjener.

Vi går altid rigtig langt for jer i byggeprocessen, og for os er værdierne ordentlighed, god behandling og høj kvalitet en selvfølge. Book et møde med en af vores byggerådgivere, det er helt uforpligtende og ganske gratis.

REFERENCEHUSE

- KUNDEUDTALELSER

Referencehuse er super gode til at vurdere, hvad et byggefirma kan, og samtidig giver de mulighed for at samle en masse ny inspiration. Her kan du se og læse udtalelser fra nogle af de mange glade kunder, der har valgt at opfører deres drømmebolig i samarbejde med Vestergaard Huse.

Du kan også samle inspiration under hustyper.

BESTIL VORES STORE KATALOG

Du kan vælge at downloade det eller få det tilsendt med posten ganske gratis

Ønsker du at bygge nyt hus med Vestergaard Huse?

Her nedenfor kan du se, hvor i landet vi bygger.