GODE RÅD ER EN SELVFØLGE

– HVAD SKAL DU VÆRE OPMÆRKSOM PÅ?

1. ØKONOMI – PÅ KORT OG LANG SIGT

Tænk på din totale økonomi. Opførelsespris er sjældent det mest afgørende.

Se i stedet på den samlede driftsøkonomi. Vand, varme, lys og vedligeholdelse er dyrt, hvis huset er bygget dårligt. Pris og kvalitet følges ofte ad.

2. ER DET HELE MED?

Ofte er der afsat beløb til inventar, men er der afsat tilstrækkeligt? Er der indregnet ekstra sandpude? Er det med armeret fundering? Er det kvalitetsmaterialer, som kan stå distancen? Eller forsøger man at bygge huset til underpris, for så at efterlade køber med en stor ekstraregning?

Sørg for at tjekke, at det hele er med, og lad jer ikke snyde af den lave pris på bundlinjen.

3. KIG UD I FREMTIDEN

Når du endelig har mulighed for at bygge dit drømmehus, så vælg et hus for nu og for fremtiden. Er der familieforøgelse på tegnebrættet inden for en kort årrække? Er der brug for hjemmearbejdsplads, eller flytter børnene snart hjemmefra? Det behov, I har nu og her, er ikke nødvendigvis det samme behov om fem eller flere år.

Husk derfor at tænke langsigtet.

4. VÆLG UD FRA KEMI

Byggeriet af jeres nye drømmehus indeholder mange vigtige beslutninger undervejs. Her er det afgørende, at man har god kemi med de forskellige kontaktpersoner hos byggefirmaet.

Personer som forstår, hvad der menes og ønskes, så resultatet til slut bliver lige præcis, som du havde ønsket og drømt om.

”STORE BESLUTNINGER KRÆVER RÅD OG VEJLEDNING”

VESTERGAARDHUSE

Romlundvej 51
8831 Løgstrup

Tlf: 42 90 02 02
mail@vhuse.dk
CVR: 38 38 77 82