Funkishus

FUNKISHUS

– KLASSISK OG MODERNE HUS.

Skal du bygge nyt hus, vil et funkishus ofte være en del af overvejelserne. Huset har et minimalistisk udtryk, hvilket giver et flot arkitektonisk hus med kant. Ønsker du at bygge en klassisk – men også moderne bolig i høj kvalitet, bør du undersøge dette marked.

Funkishus – funktionelt med flot lysindfald

Et funkishus er i dag bygget med en skarp profil, rene linjer og et fladt eller ensidigt tag ofte i flere niveauer. I huset er der fokus på en åben, men også funktionel planløsning, materialer med minimalt vedligeholdelse, velproportionerede rum og ikke mindst et flot og afstemt lysindfald i husets rum. Der er mange måder at designe et funkishus på, da huset er opbygget i sektionsbokse, som kan forskydes i forhold til hinanden. Dog sættes anvendelsen af huset i førsteprioritet. I disse huse placeres vinduerne, der hvor lyset falder bedst ind i huset og ikke som i andre typer af huse, hvor der fokuseres på symmetri ude fra.

Nyt hus – din drømmebolig

Mange arkitekter og designere foretrækker i dag funkisstilen – ligesom mange nybyggere. Men der findes mange forskellige hustyper, du kan vælge imellem, her kan blandt andet nævnes Vinkelhuse, T-huse og Designhuse. Bemærk at et funkishus ikke er en hustype, men derimod en stil.

Er du i tvivl om, hvordan dit nye hus skal se ud, og savner du inspiration? Så kan du se flere muligheder i vores mange inspirerende hustyper.

Byg dit nye funkishus med Vestergaard Huse

Vestergaard Huse er et værdibaseret byggefirma, der holder til i midtjylland. Vi bygger kvalitets boliger i hele Jylland, og sætter en ære i tilfredse kunder. Vi har en passion for kvalitetsbyggeri. Ordentlighed og fleksibilitet er en mærkesag, og vi prioriterer altid at have kunden i centrum – hele vejen igennem byggeprocessen.

BESTIL VORES STORE KATALOG

Du kan vælge at downloade det eller få det tilsendt med posten ganske gratis