ENFAMILIEHUS

– FAMILIEN I FOKUS

Når man Googler enfamiliehus kommer resultatet “Fritliggende hus med omkringliggende have, beregnet til bolig for én husstand” frem i Den Danske Ordbog. Netop disse boliger har vi bygget siden 2016. En opgave vi har gjort en dyd af at gennemføre for familier rundt omkring i Jylland.

Typehuse

Vi kan ikke lide at kalde det typehuse, så vi kalder det huse, der er bygget ud fra gennemtestede rammer. Når I har valgt jeres planløsning ud fra vores hustyper, tager vi en god snak om, hvad jeres ønsker og behov er. Skal der være alkove? Hvad med walk-in closet? Vi guider og rådgiver jer, hvis I skulle være i tvivl om noget, og det gør vi gennem hele byggeprocessen. I har nemlig tilknyttet en fast byggerådgiver til jeres projekt, som står klar til at svare på spørgsmål og holder jer opdateret.

Arkitekttegnede huse

Vi laver også enfamiliehuse som er arkitekttegnede huse. Her får I helt selv lov til at bestemme, hvordan jeres plantegning skal se ud. I får en masse tid med vores arkitekt, hvor I har mulighed for at have en finger med i spille på alle designmulighederne. I skal selvfølgelig vælge jeres byggeproces ud fra, hvad I har overskud til. Med et typehus skal I ikke tage så stor stilling til, hvordan plantegningen ser ud. Her har vi gjort det meste for jer. Med et arkitekttegnet hus er der mange valg, der skal tages. Så det er helt klart op til jer, hvad I finder her trygge i.

Lavenergihuse

Alle de huse vi bygger overholder isoleringskravene fra Bygningsreglementet. Der er ikke langt fra disse krav til kravene for et lavenergihus. Med et lavenergihus har du mulighed for at spare på energien i dit hjem og dermed spare penge, samtidigt med at det er bedre for miljøet. Hos Vestergaard Huse holder vi os altid opdateret på regler, byggematerialer, teknologi mm. så vi kan give jer den bedste rådgivning til jeres enfamiliehus.

Er du nysgerrig på, hvad vi ellers kan tilbyde? Så er du velkommen til at kontakte en af vores byggerådgivere.

FIND MERE INSPIRATION HER