ENERGIOPTIMERING

– VI HAR ALLE ET ANSVAR

EN GOD INVESTERING

I et nybygget lavenergihus kan I spare rigtig mange penge på energiregningen. Helt præcis hvor meget er naturligvis afhængig af, hvilken bolig I kommer fra, og hvor stort jeres energiforbrug er. Så det er svært at komme med et præcist tal på, hvor stor en besparelse man får ved at bygge et nyt hus frem for at blive boende i – eller købe – et ældre hus.  En typisk varmeregning for et nyopført hus ligger på kun 4.000/5.000 kr. om året.

Besparelsen ved at bo i et nyt hus kan faktisk være så stor, at det til tider kan betale sig at rive det gamle parcelhus ned og bygge et nyt.

HØJERE LIVSKVALITET MED BEDRE INDEKLIMA

Jeres familie får det bedst mulige indeklima i et tæt og velisoleret lavenergihus. Alle erfaringer viser, at indeklimaet i lavenergihuse er mærkbart bedre end i traditionelle huse.

I slipper for træk, fugt, støj og store udsving i temperaturer. Det giver en bedre livskvalitet i form af mindre sygdom, større velvære og bedre koncentrationsevne.

ET FÆLLES ANSVAR

Vi etablerer også gerne varmepumpe eller solcelleanlæg til jeres nye hus, så I oven i jeres lave energiforbrug kan sænke CO2- udslippet markant og samtidig være med til bære det store fællesansvar for at passe på vores natur i årene fremover.

VI STILLER HØJE KRAV TIL OS SELV

Alle vores huse overholder isoleringskravene til Bygningsreglement 2018, dog kan alle vores huse tilpasses, således de overholder kravene til Lavenergi 2018. Vi udvikler os konstant inden for energioptimering og bruger megen tid på vores materialevalg, så vi kan levere et af de mest energieffektive huse på markedet.

Hos Vestergaard Huse er vi altid opdateret på den nyeste teknologi inden for energioptimering. Der er større og større fokus på området og der bliver hele tiden stillet nye krav, så vi tænker konsekvent langsigtet, når vi rådgiver omkring byggeri.

Har i lyst til at vide mere om energioptimering i forbindelse med huskøb, står vi til enhver tid klar med kompetent rådgivning.

Har du lyst til at vide mere??

Så er du meget velkommen til kontakte os enten ved at udfylde denne formular eller kontakte en af vores medarbejdere direkte

11 + 13 =

VESTERGAARDHUSE

Romlundvej 51
8831 Løgstrup

Tlf: 42 90 02 02
mail@vhuse.dk
CVR: 38 38 77 82