DYNAMISK BYGGERÅDGIVER

Kom og vær med til at gøre boligdrømme til virkelighed. Vi søger en engageret og

Dynamisk byggerådgiver

 

Om jobbet

Din hverdag hos os vil være præget af kundemøder, hvor du lytter og får konkretiseret kundernes ønsker og behov ift. arkitektur, materialer, indretning, byggebudget og mere, så du kan give god og, ikke mindst, grundig rådgivning. Det er byggestenen for den nødvendige tillid og troværdighed, så kunderne vælger os at bygge deres drømmehus sammen med. Sammen med de dygtige kræfter fra vores tegnestue og byggeledelse udarbejder I detaljerne for at kunne skabe kundernes drømmebolig.
Det er en fuldtidsstilling, og du skal som udgangspunkt forvente weekendvagter hver 2. søndag fra kl. 14-16 (undtagen i ferieperioder). Du vil have base på vores hovedsæde lidt udenfor Viborg, hvor planlægningen af din dag er fleksibel.

Opgaverne

Hos os vil dine primære opgaver være:
• Opfølgning på kundehenvendelser
• Tilbudsberegning
• Udarbejdelse af tilbud og kontrakter
• Bemanding af udstillingshuse
• Udarbejdelse af byggebeskrivelser

Din profil

Kan du lide at tale med mennesker, stille de rigtige spørgsmål og holde dig selv i gang med forståelse for salgsprocessens mange aspekter? Så kunne dette være jobbet for dig. Du får en hverdag i et stærkt salgsteam med god sparring og mulighed for personlig udvikling.
Vi forestiller os, at du har en stærk salgsprofil, kender branchen og bor maks. 45 minutter fra Viborg. Måske har du en baggrund som ejendomsmægler, byggerådgiver, køkkensælger eller noget helt andet, der kvalificerer dig til jobbet.

Om os

Rejsen startede tilbage i 2010 i den midtjyske muld, og vi har fortsat hovedsæde samme sted den dag i dag. Vi har fødderne plantet solidt på jorden med værdierne som kvalitet, engagement og ordentlighed dybt integreret i den daglige praksis. Tillid og troværdighed er de gyldne ord hos os og udgør tilsammen et fast holdepunkt i forholdet til kollegaer, vores kunder og samarbejdspartnere.

Send os din ansøgning nu

Lyder stillingen som noget for dig, kan du sende din ansøgning til Michael B. Christensen på mbc@vhuse.dk med emnefeltet “Byggerådgiver”. Hvis du har spørgsmål, kan Michael kontaktes på tlf. 28 44 95 00.
Stillingen skal besættes snarest muligt, men vi venter naturligvis gerne på den rigtige medarbejder. Samtaler vil blive holdt løbende.

Vi glæder os til at høre fra dig.