DESIGNHUSE

– Den kreative løsning

Designhus

Et Designhus giver dig som huskøber en unik mulighed for udfolde dig og sikre, at din drømmebolig skille sig ud i forhold til mange af de klassiske hustyper.

Vestergaard Huse bygger Designhuse, der alle indeholder en god blanding af forskudte længehuse, T-huse og vinkelhuse – alt sammensat med funktionalitet og kreativitet for øje. Her er taget alt det gode fra de forskellige hustyper, og sammensat det til et helt unikt designhus.

De mange unikke designs er arkitektens vision, og tilbyder en masse unikke og nytænkende indretningsmuligheder.
Mange af husene er designet til den lidt større familie med behov for mere plads. Oftest er de opdelt i børne- og voksenafdeling med køkken-alrummet som husets omdrejningspunkt, placeret i midten af huset. Et hus danner rammen for dig og din familie i mange år ud i fremtiden. Med et designhus viser vi, at kun fantasien sætter grænser for, hvad vi kan bygge. Vi ser det hver gang som en en ære, når vi får lov til at bygge et nyt hus og være en del af at føre dine drømme ud i virkeligheden. 

Er du interesseret i at læse, hvad andre skriver omkring det at bygge i samarbejde med Vestergaard huse, så kan du se mere under referencehuse.

BESTIL VORES KATALOG

Når du bestiller et katalog accepterer du samtidig vores privatlivspolitik.

Ønsker du at bygge nyt hus med Vestergaard Huse?

Her nedenfor kan du se, hvor i landet vi bygger.