Derfor er typehuse så populære

Der er utroligt mange ting, vi skal tage stilling til, når vi skal vælge, hvilket hus vi gerne vil bo i. Nogen vælger at få special designet deres hus, så de kan få det præcis, som de gerne vil have det. Andre vil hellere have et typehus. Når man kigger på, hvad vi danskere generelt vælger, så ønsker alle et funktionelt hus. Her skal der måske være plads til en hel familie, eller måske “kun” dig og din partner. Et typehus er et hus, hvor der allerede er lavet en plantegning. Med denne har du et skelet over, hvad et funtionelt hus er.

Godt øje indenfor indretning

Selvom du vælger et af mange typehuse, kan du stadigvæk have noget at skulle have sagt. Også selvom du ikke skal have special designet dit hus. Mange typehuse er utroligt lækre! Somregel har dem som designede husene i sin tid et godt øje for indretning. Der er masser at vælge i mellem, så hvis du ønsker børneafdeling og voksenafdeling, er det muligt. Der er også mulighed for walk-in closet og alkove. Det er helt op til dig.

Vælg dit typehusfirma med omhu

Med et typehus slipper du for den afsindig lange ventetid, hvilket for mange er vigtigt. Derfor skal du også vælge et typehusfirma, der ved, hvad de laver. Hos Vestergaard Huse er vi specialister i typehuse. Du har mulighed for at vælge det typehus, du forelsker dig i, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vi ved, hvad vi laver, og hvad vi kan tilbyde dig.

Hvis du er nysgerrig på, hvilke typehuse vi kan bygge, kan du se en oversigt over typehusene her.

REFERENCEHUSE

- KUNDEUDTALELSER

Referencehuse er super gode til at vurdere, hvad et byggefirma kan, og samtidig giver de mulighed for at samle en masse ny inspiration. Her kan du se og læse udtalelser fra nogle af de mange glade kunder, der har valgt at opfører deres drømmebolig i samarbejde med Vestergaard Huse.

Du kan også samle inspiration under hustyper.