Covid-19 retningslinjer

Hos Vestergaard Huse følger vi myndighedernes COVID-19 retningslinjer og holder os opdateret i forhold til nye tiltag.

Vi er her stadig

Hos Vestergaard Huse er der stadig mulighed for at få et møde med en af vores byggerådgivere, hvor der selvfølgelig sprittes af, luftes ud og er høj hygiejne. Vi giver ikke hånd, men byder jer stadig pænt velkommen og rådgivningen samt service er stadig i top.

Lad dig stadig inspirere

Det er stadigvæk muligt at besøge vores udstillingshuse til åbent hus i weekenderne, men der vil være restriktioner på antal besøgende der kan være i husene ad gangen og der er altid adgang til sprit og mundbind. Derudover anbefaler vi at I kommer så få fra hver husstand som muligt og gør opmærksomme på, at der kan opstå ventetider.

Det er også muligt at tage en digital rundtur i vores huse via vores hjemmeside.

Se vores udstillingshuse her

Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte vores salgsafdeling – Find dem her 

Eller find inspiration i vores nye katalog her

Byggeriet fortsætter

 Vi arbejder stadig målrettet på jeres nye hjem, men også på byggepladsen vil der være nye tiltag. I et byggeforløb med Vestergaard Huse er der mange forskellige hænder der skal ind over byggeriet. Vi bestræber os på at få processen til at køre så normalt som muligt for at undgå for mange forsinkelser. Men vi tager samtidig vores forbehold og vores håndværkere arbejder ud fra følgende:

  • Kun en gruppe af håndværkere på pladsen ad gangen
  • Hold afstand og undgå for mange personer er samlet på et sted
  • Brug jeres sunde fornuft, og pas på hinanden
  • Del jer op når der afvikles frokost
  • Respekter situationen

Vi vil samtidig gerne bede jer om forståelse og anbefaler derfor, at I ikke møder op på byggepladsen i håndværkernes normale arbejdstid. Vil I derimod gerne have en status på byggeriet, er I selvfølgelig velkommen til at kontakte byggelederen.

Vi holder os opdateret om hele Corona situationen, og skulle der komme nye retningslinjer der påvirker jeres byggeri, så vil i blive underrettet herom.