Dobbelt garage bygget af Vestergaard Huse

CARPORT ELLER GARAGE

Når drømmeboligen skal bygges, skal der træffes mange svære valg. Hvilken hustype opfylder jeres behov, hvor stort skal huset være, hvordan skal køkkenet se ud, men også hvordan udenomsarealerne skal indrettes, og ikke mindst, hvor skal familiens bil placeres. Og skal der bygges en carport eller en garage.

Selvom dette valg virker ret overkommeligt, har det i fremtiden en stor betydning. Ikke blot for familiens hverdag, men også for værdien af huset ved fremtidigt salg. Samtidig er det billigere at bygge den rigtige garage eller carport fra starten af, da det er omkostningstungt at lave en senere tilbygning. Med en carport eller garage tilpasset husets arkitektur er der lang større chancer for at hente investeringen hjem i form af stigende huspriser.

Med en carport eller garage er du samtidig med til at passe ekstra godt på familiens bil. Det kan sågar forlænge bilens levetid i forhold til hvis den stod placeret udenfor, alle måneder – hele året.

Om det skal være en carport eller en garage, til en eller to biler, afhænger helt af budgettet og jeres behov.

Se vores aktuelle udstillingshuse og hvordan vi har integreret garage og carport, så de følger boligernes arkitektur og linjer.

GARAGE

Vælger i at bygge en garage til jeres nye bolig, får i et rum med rigtig mange muligheder. Dette kan ses som ekstra kvadratmeter, som tilføjes boligen. Her er det naturligvis muligt at opbevarer familiens bil, men rummet kan benyttes til uendelig mange andre ting. Her er der mulighed for opbevaring af cykler, havemøbler, den nye havegrill, haveredskaberne mm. Eventuelt kan der etableres et lille værksted og ikke mindst, vil der være mulighed for at holde uendelige fester for venner og familie.

En garage der opføres i forbindelse med et nybyggeri, vil oftest være i direkte forlængelse af husets hovedbygning. Dette giver mulighed for indgang direkte ind i boligen, uden at skulle udenfor. Derudover er det nemt, når familien skal på tur, eller mor og far skal på arbejde i de kolde måneder. Når bilen står inden i garagen, står den nemlig både lunt og godt. Det vil derfor ikke være nødvendigt at skrabe is, og varme bilen op, inden afgang.

En garage giver et stilrent udtryk og samtidig en sikker opbevaring, bag lukkede døre. En garage vil som oftest være en lidt større investering end en carport, men har til gengæld også mange flere muligheder.

 

CARPORT

En carport er en effektiv måde at beskytte bilen på. Den er altid tilgængelig, da der ikke, som i en garage, vil være en port der skal åbnes. Samtidig vil den i mange tilfælde ikke opfattes så kompakt, som hvis man etablerede en garage. Dette er naturligvis helt afhængig af, hvordan huset bygges og grundens størrelse.

Med en carport er det muligt at opbevare cykler og ting, der skal benyttes i hverdagen. Samtidig vil carporten i vinterhalvåret sikre, at bilen ikke bliver dynget til i frost og is. På den måde skal der ikke bruges så meget tid på at skrabe bilens ruder for is. Og sidst men ikke mindst, så er en carport mindre omkostningstungt at opfører i forhold til en garage.

 

BYG MED VESTERGAARD HUSE

Vi anbefaler, at når I bygger jeres drømmebolig, at I er tro mod huset linjer og arkitektur, så der opnås et ensartet og harmonisk udtryk. Dette uanset om der vælges en garage eller en carport. Hos Vestergaard Huse har vi en stor passion for byggeri, og mange års erfaring. Vi har egen tegnestue, og rådgivere der har fingeren på pulsen. Har I svært ved at beslutte om jeres drømmebolig skal indeholde en carport eller én garage, så tag vores rådgiver med på råd – de har prøvet det.