Erfaren og kompetente byggeråd

Der er ikke mange danskere, der er direkte vant til at bygge huse, med mindre man har det som sin arbejdsplads. Det kan det være svært at finde ud af, hvordan man skal gribe sådan et projekt an. For sådan et projekt kan være stort og uoverskueligt. Derfor kan det være en god ide at finde nogen, der har mere erfaring, end man selv har. Hvis de har mere erfaring, har de helt sikkert også nogle tanker med i processen, som du ikke har tænkt på. Det kan f.eks. være hvor dine stikkontakter skal være, og hvor terrassen ligger bedst. Derfor har vi her skrevet lidt byggeråd ned, så du kan forberede dig til dit første møde med et byggefirma.

Byggegrunde kan være svære at bestemme

Der er mange ting, der spiller ind, når man skal finde ud af, hvor man gerne vil bygge henne. Her er grunden meget vigtig under alle omstændigheder. Det er ligegyldigt hvor god en udsigt, der er fra den grund, du drømmer om. Hvis jorden ikke er i orden, kan dit drømmehus ikke bygges der. Gør du det, kommer du til at få problemer med huset på lang sigt. Det er bare en af grundene til, at du skal have hjælp til at finde drømmegrunden. Der er mange gode grunde at vælge i mellem, men der er også nogen, man skal passe på med eller måske endda holde sig helt fra.

Byggefirma

Hvis du er hel på bar bund, når det gælder byggeri, er det en god idé at tage fat i et byggefirma. Det vigtigste du skal have fokus på her er, at der er god kemi. Så snart der er god kemi mellem dig og byggerådgiveren, kan I begge være trygge under hele byggeprojektet. Det har vi erfaret, er rigtig vigtigt for vores kunder, da det er deres fremtid og drømmehus, vi har med at gøre. For mange er det også vigtigt, at byggefirmaet tager i mod ens ønsker og ikke slår dem i jorden. Del derfor gerne dine ønsker med bygerådgiveren ved jeres møde.

Hvad kan Vestergaard Huse tilbyde dig?

Hos Vestergaard Huse tilbyder vi gennemtestede rammer i form af typehuse – Dermed ikke sagt, at I ikke kan gøre det til jeres eget. Vi tager nemlig alle jeres ønsker med, når vi skal lave plantegningen til drømmehuset. I har én byggerådgiver under hele byggeforløbet, så der er kun én I skal forholde jer til. Så klarer vi kontakten med alle andre. Hvis du gerne vil vide mere, så tag et kig rundt på hjemmesiden og lær os lidt bedre at kende. Du kan også kontakte os allerede i dag eller bestille vores katalog for inspiration.

Have

REFERENCEHUSE

- KUNDEUDTALELSER

Referencehuse er super gode til at vurdere, hvad et byggefirma kan, og samtidig giver de mulighed for at samle en masse ny inspiration. Her kan du se og læse udtalelser fra nogle af de mange glade kunder, der har valgt at opfører deres drømmebolig i samarbejde med Vestergaard Huse.

Du kan også samle inspiration under hustyper.