Gult-hus-med-dobbelt-garage

BYGGEGRUNDE

– FIND FLERE FANTASTISKE BYGGEGRUNDE I VIBORG

Byggegrunde i Viborg

At finde byggegrunde der passer ind i ens planer, kan sommetider være svært. Enten fordi placeringen ikke er den rigtige, eller måske fordi selve grunden ikke passer til det nye hus, du drømmer om at bygge. Ønsker du at bo i Viborg, så er du heldig. Her findes nemlig mange attraktive byggegrunde, som du kan bygge dit nye hus på.

Lige nu findes der blandt andet ledige byggegrunde på Langmosen beliggende, i det skønne Taphedeområde, i det østlige Viborg. Du har også mulighed for at bygge på Kolbæk Mark beliggende i det smukke Hald Ege. Her er stadig super attraktive grunde, der bare venter på din underskrift, så du kan bygge dit drømmehus. Hos Vestergaard huse har vi mange forskellige hustyper, og vi vejleder gerne i hvilken grund, der passer til dit drømmehus. Uanset om det er et Længehus, Forskudt Længehus, Vinkelhus, Gårdhave hus, T-hus eller et Design hus, der står øverst på ønskesedlen.

Se andre byggegrunde i Viborg kommune

Byg nyt hus  

Når du bygger nyt hus, er det som nævnt vigtigt at finde den rigtige byggegrund. Men det er også helt essentielt, at huset bliver placeret rigtigtig på byggegrunden. Et nyt hus placeret rigtigt i forhold til solen, er med til at skabe de rigtige rammer i forhold til haven og husets terrasser. Denne lille detalje er en vigtig del af prissætningen, hvis du senere ønsker at sælge dit hus. Byg nyt hus med Vestergaard Huse. Vi har over 10 års erfaring med nybyggeri, og vi står altid klar til at vejlede dig. Vi sikrer, at når du bygger nyt hus, får du også det hus, du har gået og drømt om.

Se vores reference huse, hvis du ønsker mere inspiration. Samtidig kan du læse hvad, tidligere nybygger skriver om samarbejdet med Vestergaard Huse.

Nybyggeri tæt på naturen i Viborg

Når du skal vælge din byggegrund, er der som sagt flere ting, der spiller ind, før du træffer dit valg. En af tingene kan være nærmiljøet. Både på Langmosen og Kolbæk Mark ligger byggegrunde placeret i et smukt og naturskønt område. Begge steder få du en helt unik placering, hvor du er tæt på det meste, og kan nyde hverdagen i grønne og rolige omgivelser. Det bedste af det hele er, at selvom du er tæt på naturen, bor du stadig tæt på alt, hvad du skal bruge i din hverdag. Her kan nævnes indkøb, skole og børneinstitutioner. Dertil findes der gode stisystemer, der fører folk rundt i området på en sikker måde.

Læs mere om byggegrunde på Langmosen og byggegrunde på Kolbæk Mark.

 

 

 

FIND MERE INSPIRATION OM HUSTYPER HER