BYGGEFIRMAER

Byggefirmaer – hvem skal I vælge?

Når I skal vælge mellem de mange byggefirmaer, der findes, er der mange forskellige parametre, der spiller ind. Ønsker I et hus, der er lavet 100% efter jeres ønsker? Eller kan I godt lide tanken om, at de fleste beslutninger allerede er truffet for jer, så I kan bruge jeres tid på andre ting?

Det er altid en stor beslutning, når I vælger at lave jeres nok største investering. Nemlig det at bygge jeres helt eget drømmehus. Der er mange overvejelser og frygten for, at drømmehuset ikke lever op til jeres forventninger, ligger nok og ulmer lidt i baghovedet. Det er derfor vigtigt at finde et byggefirma, som I har tillid til og føler jer trykke ved. Lav noget research inden i beslutter jer for hvilket byggefirma, i ønsker at bygge med. Se hvad de tidligere har bygget, og læs hvad andre siger omkring deres forløb med byggefirmaet. Samtidig kan det anbefales at besøge firmaets udstillingshuse, for at få en fornemmelse af det enkelte byggefirma.

Hos Vestergaard Huse har vi stor erfaring med at bygge både arkitekttegnede huse og typehuse. Vi har egen tegnestue og byggerådgiver, der hver dag arbejder på at skabe drømmehuset for alle vores kunder.

 

Byggefirma med fast rådgiver

Det er meget forskelligt, hvordan byggefirmaer arbejder. Og også hvor mange byggerådgivere, der er tilknyttet de forskellige projekter. Hos Vestergaard Huse har vi kompetente rådgivere, der står klar til at vejlede jer. I vil få tilknyttet én personlig rådgiver til jeres boligprojekt. På den måde vil der altid være en, der har overblikket over projektet, og som sikre at byggeprocessen bliver så let som overhovedet muligt. Denne rådgiver står klar under hele forløbet til at besvare alle jeres spørgsmål – om det så gælder murstenen, køkkenet eller noget helt tredje, så ved I altid hvem I skal kontakte.

 

Fordelene ved typehuse

Mange vælger i dag at bygge det, man kalder for et typehus. Og for at stoppe tankerne allerede her, så betyder det ikke, at I skal have et hus, der er magen til alle andres. Et typehus er faktisk et rigtig godt valg. Det kan sagtens tilpasses jeres behov og så ligger det i en overkommelig prisklasse. Dette har mange fundet ud af, og typehuse er derfor enormt populærere blandt husbyggere.

Mange byggefirmaer bygger flere forskellige former for typehuse. Disse huse er oftest billigere at bygge end specialtegnede huse. Processen går hurtigere da tegningerne og beregningerne allerede er udarbejdet. Desuden skal I ikke have kontakt til flere byggefirmaer, men derimod kun med det ene byggefirma, som står for opførslen af jeres drømmehus. Dette er med til at giver en nem og overskuelig beslutningsproces. Og som noget af det allervigtigste, så er indretningen i disse huse allerede gennemprøvet, så det opfylder en bred vift af krav og forventninger. Dette er med til at skabe tryghed, når I sætter gang i investeringen – projekt drømmehus.

Med et typehus får I mest muligt for pengene – uden at gå på kompromis med personlighed og kvalitet. Hos Vestergaard huse tilbyder vi følgende hustyper, som I kan vælge imellem; Forskudt Længehus, Gårdhavehus, Længehus, Designhus, T-hus og Vinkelhus.

Find byggegrunde i Viborg, som passer til jeres favorit hustype.

 

 

BESTIL VORES STORE KATALOG

Du kan vælge at downloade det eller få det tilsendt med posten ganske gratis

DET SIGER VORES KUNDER

Vi har  valgt at vise et par kundereferencer for at give vores kunder et billede af, hvilke tanker og bekymringer der ligger bag, når man skal bygge hus - samt hvilke udfordringer der kan opstå i byggeprocessen. 

EN AFTALE ER EN AFTALE

For os var kvalitative løsninger det helt grundlæggende krav, og det var derfor vigtigt, at vi havde en fast kontaktperson, som havde overblik over idéerne.

Vi har sat stor pris på, at Vestergaard Huse lægger så stor vægt på at gøre det rigtigt første gang! Den gode dialog har betydet, at vi helt har undgået misforståelser.

Vestergaard Huse har til hver en tid været parat til at lytte, og vi har følt, at vi altid har haft det sidste ord.
Vores behov har været i centrum, og vi har derfor undgået utilfredsstillende kompromiser.

Peter & Mie

FLEKSIBILITET ER NØGLEORDET

Vi har haft optimale betingelser for at skabe vores helt egen løsning inden for gennemtestede rammer.

Som køber har vi følt os i centrum med vores behov, og Vestergaard Huse har fuldt ud levet op til vores forventning om fleksibilitet. Vores behov er blevet imødekommet med skræddersyede løsninger inden for fornuftens og realitetens rammer.

I fællesskab har vi skabt vores nye bolig med den helt rette finish, og det nye hus vil med sikkerhed komme til at danne en rigtig fin ramme om vores tilværelse i de nye omgivelser.”

Hans & Bitten

ET FEJLFRIT FORLØB

Vores ønsker har drejet sig om tryghed i forhold til ordentlighed og rettidighed. I sparringen med vores kontaktpersoner har vi modtaget grundige og hyppige statusmeddelelser om byggeprocessen.
Vi er blevet mødt af dygtige folk, som vi har kunnet stole på, og som hver især føler en faglig stolthed inden for deres respektive fagområder.

Vi er meget glade for de velgennemtænkte og børnevenlige løsninger, som nu kan danne rammen om familielivet og vores børns opvækst.

Samarbejdet har kort sagt været en sand fornøjelse.

Jens & Louise