Vestergaard Huse – Dit byggefirma

Når det gælder valget af byggefirma, er der forskellige parametre, der spiller ind. Hvad kan de tilbyde dig? Hvad har de erfaring med? Og hvilke værdier har de? Læs mere her og find ud af, hvad vi kan tilbyde dig hos Vestergaard Huse.

Et byggefirma fra Midtjylland

Vestergaard Huse er et hold af kompetente rådgivere, håndværkere, indkøbere, kontormedarbejdere og byggeledere, der brænder for deres fag. Vi gør derfor vores bedste for, at din drømmebolig bliver til virkelighed. Vi stammer fra det jyske muld og har fortsat hovedsæde her, men bygger huse i hele Jylland. Vi har derfor en del jyske værdier i baggagen som tillid, troværdighed og sund fornuft. Vi går derfor op i, at alle aftaler overholdes og kan altid stå inde for det, vi laver.

Hvad er vores speciale?

Hos Vestergaard Huse bygger vi hovedsageligt typehuse. Her har man forskellige typehuse, man kan vælge i mellem at få bygget. Det kan f.eks. være et vinkelhus, et T-hus eller længehus. Hvilken slags du skal vælge kommer helt an på, hvor stor en byggegrund, I har, området og jeres ønske om evt. inddeling af huset. Når det gælder typehuse er plantegningen lavet, hvortil I kan personliggøre det med valget af materialer, interiør mm. Alt dette kan man vurdere sammen med en byggerådgiver, der kan vejlede jer til den bedste løsning. Derudover tilbyder vi også arkitekttegnede huse.

Sådan bygger vi bedst sammen

Hos Vestergaard Huse har vi personlige rådgivere klar til at vejlede jer. I vil få én fast tilknyttet til jeres byggeprojekt, der står klar til at hjælpe jer under hele forløbet. Det vil give både jer og os en tryg proces, hvor vi sammen får taget de bedste valg til jeres drømmebolig.

Er du interesseret i at finde en byggegrund i din kommune? Så findes de ofte på din kommunes hjemmeside. Du kan f.eks. se byggegrunde i Viborg her.

 

VESTERGAARDHUSE

Romlundvej 51
8831 Løgstrup

Tlf: 42 90 02 02
mail@vhuse.dk
CVR: 38 38 77 82