Et byggefirma i Viborg med den rette baggrund

Det er altid vigtigt at vælge dit byggefirma i Viborg med omhu, men især når du har en helt bestemt type af huse i tankerne til et byggeprojekt af dit næste hjem. Især hvad du drømmer det endelige resultat skal være og dit hus skal se ud, kræver et nøje udvalgt byggefirma til opgaven, så du kan få dine drømme realiseret. De forskellige byggefirmaer har hver deres ekspertiseområder og nogle bestemte hustyper, som de bygger flest af. Og så er det især de uundværlige egenskaber lært fra virkeligheden og de løsninger og problemstillinger fra projekterne, når projektet udføres i praksis, som er helt essentielle for en optimeret arbejdsproces. 

Et grundigt og solidt byggefirma til dit byggeprojekt i Viborg

En sikker forberedelse og professionel vejledning er bare nogle af de naturlige elementer i arbejdet hos Vestergaard huse, når vi skaber drømmehuse. Vores hold arbejder flittigt og fast på at føre dine idéer ud i livet, så de kan blive til en virkelighed og huset kan stå lige foran dig kort tid efter den indledende rådgivning og planlægning af hustype, materialer og interiøret. Har du os med til at vejlede under opførelsen af dit nye hus, er du sikker på at opleve et ansvarligt forløb fra vores erfarne hold af medarbejdere og få effekten af deres faglige evner indenfor hver deres område af byggeriet. Vi vil selvfølgelig udføre et professionelt arbejde fyldt til randen med solid kvalitet og en indsigtsfuld forberedelse, så du ender med et vellykket resultat og præcis det hjem, du drømmer om at bo i.

Rødderne i Viborg

Når du har besluttet dig for at bygge nyt hus, er det mange overvejelser der skal gennemtænkes både inden du vælger byggefirma, og mens byggeriet står på. Det er vigtigt for dig at vælge en virksomhed, der ved hvad de laver, brænder for det, og kan tilbyde rådgivning og vejledning gennem hele forløbet. Vælger du du et lokalt byggefirma, kender de området, kommunen, og ved hvilke udfordringer der kan være relevante for dig. Vestergaard Huse er et byggefirma, der har hjertet i Viborg, og har kunder over hele Jylland. 

Referenceboliger

Vi har forskellige referencehuse og du er mere end velkommen til at finde inspiration i dem. Så har du også rig mulighed for at se vores høje kvalitet, og se hvilke muligheder du har for at sætte dit personlige præg på din nye bolig. Du har mulighed for at bestille en fremvisning af et af vores udstillingshuse. Så kan du gå helt ned i detaljer, og stille spørgsmål til vores virksomhed, vores materialer og byggerier. Vi har også åbent hus-arrangementer landet rundt og i løbet af hele året.

Hvorfor skal du vælge os?

Hos Vestergaard Huse brænder vi for at du får din boligdrøm opfyldt. Vi har mange års ekspertise i vores felt og dækker over en bred vifte af kundskaber, der skaber den perfekte sammensætning til det perfekte byggefirma. Vi rådgiver jer fra første møde, og indtil i står med nøglen i hånden. Selv efter byggeriet er afsluttet, besøger vi jer for at se om huset står som det skal, eller om der er fejl eller mangler der skal rettes op på øjeblikkeligt. I er selvfølgelig også altid velkomne til at kontakte os, hvis I skulle være i tvivl om noget.

Vores medarbejdere

Vores dygtige medarbejdere består af håndværkere, indkøbere, kontormedarbejdere og byggeledere, der hver især brænder for deres job, og sammen brænder for at skabe rammerne for dit drømmehjem. Du kan læse mere om os og vores medarbejdere her.

Vores erfaring

Vi har mange års erfaring, og målet er ikke blot at få huset hurtigt færdigt, men at aflevere et produkt, præcis som kunden har drømt om det. Både når det gælder arkitekttegnede huse eller vores forskellige typehuse.

Vi holder, hvad vi lover

Når vi har lavet en aftale, holder vi den. Både når det kommer til budgettet og tidsplanen. Inden byggeriet igangsættes, går vi sammen igennem projektet, så ændringer eller problematikker kan afklares inden byggeriet går i gang. Her får I udleveret en pris og et budget, som vi overholder. Så slipper I for ubehagelige overraskelser og er fuldstændig afklaret med byggeriets forløb. Tidsplanen gør plads til udfordringer på grund af vind og vejr, og andre uforudsigelige forsinkelser. Vi er et byggefirma der sørger for at det hele bliver gjort rigtigt første gang. Det er jeres drøm, og vi gør vores ypperste for at opfylde den.

Jysk byggefirma med kvalitet i fokus

Vi er et byggefirma fra Viborg, der brænder for at tilbyde god kvalitet til vores kunder. Vi går ikke på kompromis med vores materialer eller håndværk. Og hvis ikke din ønskede mursten, dør eller netværksløsning findes hos os allerede, hjælper vi gladeligt med at finde den til dig. Nedenfor kan du læse meget mere om hvilke løsninger, vi tilbyder. Vil du vide mere om os, eller vil du vide mere om hvordan byggeprocessen foregår? Tøv ikke med at tage kontakt til os.

Hvad kan vi tilbyde?

Vi tilbyder forskellige løsninger til vores kunder. Måske ønsker du et helt unikt, arkitekttegnet hus, fyldt med dine egne tanker og ideer. Måske har du allerede en skitse? Eller har du en drøm om et unikt hus, men mangler ideerne og inspirationen? Vi tilbyder også typehuse som er gennemtestede og funktionelle, men med rig mulighed for tilsætte dit eget præg eller tilpasse huset efter dine egne behov. Om du så har tre børn, eller en hobby der kræver meget plads. Vi fremstiller huset til børnefamilien, den moderne single eller ægteparret.

Typehuse

Vi tilbyder fire forskellige former for typehuse. Selvom typehuset er populært blandt danskerne og ses i tusindvis landet over, sørger vi for at du får mulighed for at personliggøre dit Vestergaard Hus. Både gennem materialer inde og ude, og gennem design og tilkøb. Vores første typehus er længehuset. Længehuset er det mest traditionelle typehus, og er set i mange parcelhuskvarterer. Huset findes både i en klassisk udgave med saddeltag og en mere moderne udgave med en ensidig taghældning. Vores andet typehus er vinkelhuset. Her danner vinklen både rammer for samvær inde og ude, og skaber en utroligt god rumfordeling. Her er både et stort køkken/alrum og muligheder for en overdækket terrasse. Tredje hus er gårdhavehuset. Gårdhavehuse giver rig mulighed for læ på terrassen. Derudover kan I dele huset op i en børne- og voksenafdeling. Vores sidste koncepthus er T-huset. T-huset er en moderne udgave af længehuset, med en udbygning der lukker store mængder lys ind, skaber højde til loftet og giver en følelse af mere plads, med sine store vinduer til gulv.

Arkitekttegnede huse

Vi tilbyder også arkitekttegnede huse. Her har du mulighed for at samarbejde med en arkitekt, om at skabe dit drømmehjem fra bunden. Vores byggefirma i Viborg kan altid kontaktes, hvis du har spørgsmål eller ønsker at vide mere om dine muligheder for at få specialdesignet din drømmebolig. Du kan også læse meget mere om arkitekttegnede huse her