Byggefirma Midtjylland

Der er mange overvejelser, man skal igennem, når man skal vælge et byggefirma og ikke mindst, når man har et bestemt hus i tankerne. Kan de lave det? Kan vi samarbejde? Kan de rådgive os? Bliver det færdig til tiden? Har vi penge nok? Derfor ønsker vi hos Vestergaard Huse, at vores kunder kender til de ting, vi står for. Du kan derfor læse mere om os her og blive klogere på, om vi er det rette byggefirma i Midtjylland for dig.

Grundigt byggefirma opstået i den midtjyske muld

Vestergaard Huse er opstået i det midtjyske muld i Viborg og har stadig hovedsæde samme sted. Vi har derfor vores jyske værdier med os – Vi går nemlig ind for tillid, troværdighed og sund fornuft, når det kommer til kunder og samarbejdspartnere. Derfor er ordentlighed, god behandling og kvalitetskonstante resultater basis for den store tilfredshed, vi har blandt tilbagevendende kunder. Det er derfor ekstremt vigtigt for os, at vi holder, hvad vi lover. Når vi så siger “ja” til en opgave, er det fordi vi kan stå 100% inde for det.

Brænder for byggeri

Hos Vestergaard Huse brænder vi for at bygge. Vi giver professionel vejledning, så vi sammen kan finde hustype, materialer og interiøret. Vi sørger for, at I har indsigt i byggeprocessen og bliver tildelt én byggerådgiver, der står klar til at svare jer på spørgsmål under hele forløbet, hvis de skulle opstå. Vores hold arbejder derefter flittigt med at føre jeres drømmehus ud i livet.

Hvorfor vælge Vestergaard Huse?

Vi er et lokalt byggefirma. Derfor kender vi til området, kommunerne og vi ved, hvilke udfordringer, man kan støde på. Når man bygger med et byggefirma, der har rødder i Midtjylland, ved de, hvad der trender indenfor byggebranchen i netop dette område. Det er også her, du kan tage et kig på vores referencehuse eller udstillingshuse. Vi har f.eks. åbent hus arrangementer, hvor du kan tage ud og se vores arbejde på nært hold og stille os lige så mange spørgsmål, som du lyster.

Hvad kan vi tilbyde?

Typehuse

Hos Vestergaard Huse laver vi forskellige typehuse. Typehuset er ideelt for dig der ønsker at bygge et hus med et overkommeligt budget, uden at gå på kompromis med kvalitet og egne ideer. Der er rig mulighed for at personliggøre typehuse i form af valget af materialer inde og ude. Derudover kan det gøres gennem designet og evt. også tilkøb. Der findes forskellige slags typehuse. F.eks. længehus, vinkelhus, T-hus og gårdhavehus. Du kan læse meget mere om de forskellige fordele ved hustyperne ved at klikke dig videre.

Arkitekttegnede huse

Vi tilbyder også arkitekttegnede huse. Her samarbejder I med en arkitekt, hvor I skaber jeres drømmehus fra bunden. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller ønsker at vide mere omkring at få specialdesignet din bolig. Du er også velkommen til at læse omkring vores tidligere kunders erfaringer med byggeforløbet lige her.

VESTERGAARDHUSE

Romlundvej 51
8831 Løgstrup

Tlf: 42 90 02 02
mail@vhuse.dk
CVR: 38 38 77 82