Byg et nyt hus i Herning

Tag til Jyllands midte og kom både tæt på den jyske hede og storbyen Herning. Her er du nemlig aldrig langt fra det bedste af den danske natur, samtidig med at du kan bo i en af Jyllands større byer, der indeholder alt det fornødne en større by skal have og så lidt mere. Med den store koncertsal og messecenter, Jyske Bank Boxen, er Herning et nationalt, og i endnu højere grad, et internationalt samlingspunkt i Danmark. Det giver god mening at flytte til den jyske by med store planer for fremtiden. Vær med i fremtidsplanerne og gå i gang med at byg hus i Herning i samarbejde med Vestergaard Huse.

Byg dit nye hus med os

Byggeprocessen skal selvfølgelig være overskuelig og åben, så du kan træffe de helt rigtige beslutninger i forhold til dit nye hjem. Med en grundig vejledning, sørger vi fra start til slut for, at processen forbliver klar og begribelig hele vejen igennem. Både rådgivere og håndværkere er velbevandret i typehuse. Vi tilbyder og arbejder alle med de få udvalgte huse til hverdag. Det gør vores fagstærke team til et erfarent og bevidst byggehold, som med garanti vil byg jeres nye hus i Herning.

Vi er eksperter inde for typehuse. Det er en særlig form for huse, hvor grundplanerne allerede er færdige. Det betyder at man hurtigt kan komme i gang med at få bygget sit drømmehus. Typehusene er designet til at være energivenlige, og man vil derfor på sigt spare mange penge. Der er selvfølgelig mulighed for at komme med ændringer til plantegningerne, men det er noget man tager med sin boligrådgiver. Vi sørger selvfølgelig for, at man har en fast boligrådgiver, så man får trygt og godt samarbejde op at stå.