Byg nyt hus billigt

Få bygget et nyt hus hos vestergaardhuse

Byg nyt hus billigt og find netop det typehus der passer Jer. Mange danskere står optil flere gange i deres liv over for den svære udfordring, at finde drømmehuset, som skal skabe rammerne til familien. Her er prisen ofte afgørende for hvilke huse de søger efter, da mange ikke ønsker et større lån end højest nødvendigt, men samtidig gerne vil have så meget hus for pengene som overhoved mulig. I den forbindelse er et nybygget hus et ideelt som drømmebolig, da disse er udarbejdet af arkitekter, som har haft i sinde, at skabe det mest funktionelle, praktiske og stilede hus som mulig til en lav pris. Typehuse ligner hinanden, hvilket vil sige, at der opføres flere af samme slags huse, og man kan derfor finde inspiration til brug og indretning af sit eget typehus i de andre huse. Køberen har derfor mulighed for at gøre det ellers typiske typehus unikt og personligt.

Nyt hus i Horsens er eftertragtet

Hvis du som så mange andre danske familier søger ny og funktionel bolig til en overkommelig pris i Jylland, kan et nybygget hus i Horsens være det rette valg for dig. Hos arkitekter i Horsens får du professionel hjælp og guider dig til det bedste valg af hus ud fra dine ønsker, krav og budgetter. Ideen med at bygge hus selv gør det muligt, at bygge et solidt, arkitekttegnet drømmehus, hvor stil, funktionalitet, praktisk brug, og hverdagslivets udfordringer til tænkt med. De nybyggede huse er nemlig designet til at tilgodese en typisk middelklasse familie, hvor børn, fritidsaktiviteter og husdyr ofte indgår. Derfor kan du med stor gavn opsøge fagfolk indenfor nybyggeri landet over og få professionel hjælp, så du sparer både tid og penge gennem din søgen efter bolig. Priserne varierer selvfølgelig alt efter beliggenhed, men overordnet set kan en normal familie godt bygge nyt hus uden at få opbygget en større gæld, hvilket for mange er meget eftertragtet.

Byg nyt hus billigt med vores hjælp

Det er vigtigt at finde et byggefirma der har styr på tingene, da det er dyrt at bygge nyt hus. Derudover er det meget svært at ændre fundamentet, når først det er støbt. Derfor vil vi altid anbefale at I finder et byggefirma som har mange års erfaring og har den faglige kompetence der er nødvendig for at bygge huse. Det er svært at byg nyt hus billigt uden at gå på kompromis med kvaliteten. Det er de færreste byggefirmaer der har mulighed for det, men vi har fundet en model der virker godt. Det er, som nævnt, vores typehuse som gør det muligt for os at holde prisen nede, uden at gå på kompromis med kvalitet og ønsker. Selvom typehuse er forholdsvist generiske, så er der stadig mulighed for at I kan få jeres ønsker opfyldt. Det er muligvis en mere skrabet løsning, men det betyder ikke at dine behov og ønsker nødvendigvis vil blive tilsidesat. Det er klart at når man skal byg nyt hus billigt, så skal man gå på kompromis nogle steder.

Byggefirma med personlig rådgivning

Prisen for en bolig er ikke det eneste der er vigtigt. Det er faktisk processen der er afgørende for et godt resultat, som I bliver glade for. Her findes forskellige løsningsmodeller alt efter hvilket byggefirma man vælger. Boligrådgivning er en klassisk del af processen når der skal bygges nyt hus. Problemet er at nogle byggefirmaer ikke tilknytter en fast boligrådgiver til deres kunder. Det betyder at man som kunde ender med at blive kastet rundt i mellem boligrådgivere. De er formentlig alle kompetente, men det gør processen langsommere, når boligrådgiverne skal læse på boligcasen hver gang. Derudover er der også en hvis tryghed ved at have en fast boligrådgiver.

Vestergaard Huse arbejder ud fra princippet om personlig rådgivning. Det betyder at alle får en fast boligrådgiver når eller hvis de skal byg nyt hus billigt. Det er ikke nødvendigvis sikkert at I er interesseret i et af færdigtegnede typehuse, men derimod ønsker et arkitekttegnet hus. Dette er selvfølgelig også muligt og der er en personlig rådgiver også tilknyttet.

Hvilke typer af huse er der tale om?

Det er kun fantasien og økonomien der sætter grænser for hvordan et hus kan se ud. Det er særligt økonomien der kan være et problem og derfor er det her muligt at vælge et færdigtegnet hus. Det betyder at vi kan byg nyt hus billigt, samtidig med at kvaliteten er høj og at huset er energivenligt. Det betyder dog også at det ikke er ligeså personligt som et arkitekttegnet hus. Det er det helt store kompromis, når man vælger et typehus. Et typehus er dog på ingen måder en upersonlig løsning og de er virkelig praktiske og flotte. Der er fire forskellige typehuse at vælge i mellem; længehuse, vinkelhuse, funkishuse og T-huse.

De har et forskelligt udseende og udtryk, så allerede her er det muligt at vælge netop den stil man drømmer om. Derudover er det muligt at komme med egne personlige præg i forhold til boligen. Dette er noget I kan diskutere med jeres tilknyttede boligrådgiver. Vi er meget åbne overfor jeres krav og ønsker, men vi gør selvfølgelig opmærksom på at økonomi og deadline er afgørende parametre for om det er muligt eller ej.

Kom til åbent hus

Vi ved hvor stor en beslutning det er at skulle bygge et nyt hus. Derfor er det også vigtigt at man undersøger sine muligheder, da der findes en stor række af byggefirmaer, boligtyper, lån og meget mere. Derudover er det også svært at vurdere et hus kun ud fra billeder eller video. Vi anbefaler derfor at man tager til åbent hus og ser hvordan ens kommende hus kan se ud. Det er muligt, da der er tale om typehuse. Når du skal byg nyt hus billigt, så har du altså mulighed for at se hvordan et længehus, vinkelhus, funkishus og T-hus kan se ud. I kan komme til åbent hus og se udstillingshusene. Her er det også muligt at få noget rådgivning omkring husene og hvilken løsning der kunne være den rette for Jer. Det er muligt at bestille en tid til fremvisning, så det passer ind i Jeres kalender. Det er også muligt at bestille et katalog, såfremt det kunne have interesse. Alt informationen finder I inde under Åbent hus i menuen.

Nem og enkel byggeproces

Vi arbejder meget struktureret, så I får en tryg og rolig byggeproces fra start til slut. Et samarbejde med os giver ro og overblik. Vi sørger for at sætte os helt ind i jeres ønsker og krav. I er derfor garanteret et godt resultat, når i vælger os. Derudover skaber vi tryghed og tillid, da vi altid leverer inde for budget og deadline. Det er vigtigt at I får det i betaler for. Alt for mange oplever at byggefirmaerne ikke overholder deadline og budget. Det kan give økonomiske problemer og betyde at folk mangler tag over hovedet i en periode. Det kan være meget stressende og det er ikke meningen. Det er vores opgave, som byggefirma, at sikre at budget og deadline bliver overholdt. Derudover har vi, som nævnt, også vores personlige boligrådgivning. Dialogen er fra vores side meget åben og ærlig. Det er vigtigt at i kender til eventuelle konsekvenser og ubehagelige overraskelser. Alt dette er selvfølgelig noget der bliver gennemgået på møderne, så alle parter hele tiden er indforstået med opgavens karakter.

En boligproces kan være meget stressende og besværlig, men vi sørger for at klare alle de stressende- og besværlige opgaver for jer. Det er vigtigt at i kan fokusere på andre ting. Arbejdet og privatliv skal stadig kunne passes. Dette er også en af de helt store fordele ved at finde et byggefirma. Vi sørger for at byg nyt hus billigt for jer og i kan koncentrere jer om andre mere vigtige ting.

Billigt nyt hus
Udtalelse fra trustpilot

Nyt hus

Per Alexandersen Husejer

“Vi valgte Vestergaard Huse til vores husprojekt. 180 kvm funkis-hus beliggende i Skive.. Det har været en rigtig god oplevelse..
Der har ikke været en eneste finger at sætte på hele processen fra start til slut. Vores sælger Troels var vi trygge ved hele vejen og ydede en fantastisk kundeservice – også udenfor normal arbejdstid – og prisen fandt vi yderst konkurrencedygtig”

5 / 5 stjerner