Nybygget hus med overdækket terrasse

BYG NYT HUS BILLIGT

 

Byg nyt hus billigt – men hvad er billigt? For nogen vil det betyde, at de gerne vil finde det byggefirma, der kan bygget et hus for så få midler som muligt. Men for mange vil denne sætning have en hel anden betydning. Nemlig det, at få bygget et hus hvor PRIS og KVALITET hænger sammen.

Der kan være mange årsager til at lede efter et nyt sted at bo. Måske familien er vokset, og der derfor ikke længere er plads i jeres nuværende bolig. Det kan også være at arbejdssituationen er ændret, og I derfor har et behov for at bosætte jer i en anden by. Eller måske i bare altid har haft jeres helt eget drømmehus på tegnebrættet, og har besluttet, at nu skal det være.

Uanset årsag, så vil økonomien ALTID spille en vigtig rolle for jeres valg.

Økonomien i at bygge et nyt hus, kan faktisk være mere fornuftig end ved at renovere et gammelt hus

Pris og kvalitet

Alle ønsker mest muligt for deres penge, og mange går med overvejelsen, om de skal købe et eller selv bygge deres hus. Vælger I at bygge selv, er det dog vigtigt altid at have i mente, at pris og kvalitet som oftest hænger sammen. Så når jagten sættes ind på byggefirmaet, der skal stå for opførelsen af jeres nye drømmebolig, så hav altid mere end bare selve prisen på projektet i tankerne.

Samtidig er det også vigtigt, at I vurderer, hvor stort jeres hus skal være. Har i brug for at byg nyt hus billigt, så overvej dette ordsprog. Need to have – like to have. Hvad har i egentligt brug for, og hvad kunne i godt tænke jer at få. Dette kan have stor betydning for prisen på jeres drømmehus, da mange kvadratmeter sender prisen i vejret. Og det samme gør sig gældende i de mange andre valg I træffer, når drømmeboligen skal bygges.

Hos Vestergaard Huse har vi stor erfaring, og bygger mange huse hvert år. Dette skyldes netop, at pris og kvalitet hænger sammen. Og det er DET vores kunder ønsker. Vores store erfaring med byggeprojekter gør, at vi ved, hvordan en byggeproces skal planlægges. Pådenne måde undgåes overraskelser og forsinkelser, som hurtigt vil forhøje prisen på dit drømmehus.

Læs mere om byggeprocessen hos Vestergaard Huse.

Fordele ved at bygge nyt hus

En af fordelene ved at bygge nyt hus er, at I kan få det bygget, så det matcher jeres stil og jeres behov. Nye huse er i dag energioptimeret og dermed billigere at bo i end tilsvarende ældre boliger. Dette kan have stor betydning for den daglige økonomi. Derudover vil der ofte være minimal vedligeholdelse de første mange år. Dette er en vigtig faktor for mange, da tiden og pengene i stedet kan bruges på ting, der skaber værdi for jer og jeres familie. Når I flytter ind, kan I straks gå i gang med at indrette og gøre boligen hyggelig. Invitere familie og venner på besøg så de kan se hvor flot og lækkert jeres nye drømmehus er blevet. I modsætning til hvis I havde købt et hus, der skulle renoveres løbende.

Se alle vores hustyper.

Vestergaard Huse er et værdibaseret byggefirma hvor tillid og troværdighed er en vigtig del af vores DNA. Vi går på arbejde hver dag for at skabe glade kunder. At bygge et nyt hus handler for os ikke om at gøre det billigst, men derimod om at bygge kvalitetsboliger hvor pris og kvalitet høre sammen, og som vores kunder stadig nyder og er tilfredse med mange år efter.

Kontakt os for et uforpligtende møde og hør mere om, hvad vi kan tilbyde jer.

Billigt nyt hus

DET SIGER VORES KUNDER

Vi har  valgt at vise et par kundereferencer for at give vores kunder et billede af, hvilke tanker og bekymringer der ligger bag, når man skal bygge hus - samt hvilke udfordringer der kan opstå i byggeprocessen. 

EN AFTALE ER EN AFTALE

For os var kvalitative løsninger det helt grundlæggende krav, og det var derfor vigtigt, at vi havde en fast kontaktperson, som havde overblik over idéerne.

Vi har sat stor pris på, at Vestergaard Huse lægger så stor vægt på at gøre det rigtigt første gang! Den gode dialog har betydet, at vi helt har undgået misforståelser.

Vestergaard Huse har til hver en tid været parat til at lytte, og vi har følt, at vi altid har haft det sidste ord.
Vores behov har været i centrum, og vi har derfor undgået utilfredsstillende kompromiser.

Peter & Mie

FLEKSIBILITET ER NØGLEORDET

Vi har haft optimale betingelser for at skabe vores helt egen løsning inden for gennemtestede rammer.

Som køber har vi følt os i centrum med vores behov, og Vestergaard Huse har fuldt ud levet op til vores forventning om fleksibilitet. Vores behov er blevet imødekommet med skræddersyede løsninger inden for fornuftens og realitetens rammer.

I fællesskab har vi skabt vores nye bolig med den helt rette finish, og det nye hus vil med sikkerhed komme til at danne en rigtig fin ramme om vores tilværelse i de nye omgivelser.”

Hans & Bitten

ET FEJLFRIT FORLØB

Vores ønsker har drejet sig om tryghed i forhold til ordentlighed og rettidighed. I sparringen med vores kontaktpersoner har vi modtaget grundige og hyppige statusmeddelelser om byggeprocessen.
Vi er blevet mødt af dygtige folk, som vi har kunnet stole på, og som hver især føler en faglig stolthed inden for deres respektive fagområder.

Vi er meget glade for de velgennemtænkte og børnevenlige løsninger, som nu kan danne rammen om familielivet og vores børns opvækst.

Samarbejdet har kort sagt været en sand fornøjelse.

Jens & Louise

BESTIL VORES STORE KATALOG

Du kan vælge at downloade det eller få det tilsendt med posten ganske gratis

Ønsker du at bygge nyt hus med Vestergaard Huse?

Her nedenfor kan du se, hvor i landet vi bygger.