Byg drømmeboligen i Aalborg

Når det gælder valget af byggefirma i Aalborg, er der forskellige parametre, der spiller ind. Hvilke værdier har firmaet? Og tiltaler det os? Hvad har de erfaring med? Læs mere om Vestergaard Huse og vores mange års erfaring med drømmehuse lige her.

Det kan være en rimelig uoverskuelig proces at finde et nyt hus eller at skulle bygge sit drømmehus. Derfor er det vigtigt at finde et byggefirma eller byggerådgivere, som kan give den rette rådgivning. Det er meget forskelligt hvilken rådgivning, der skal til, alt efter hvad der skal bygges, eller hvor der skal bygges. Derfor er det vigtigt at forhøre sig hos nogle professionelle.

Byggefirma i Aalborg

Skal I bygge jeres drømmebolig i Aalborg? Så tag endelig kontakt til os. I 2010 etablerede vi Vestergaard Konstruktion A/S, som har bygget adskillige villaer i hele Nord- og Midtjylland. Af den forretning udsprang Vestergaard Huse A/S i 2016, som i dag bygger parcelhuse i hele Jylland. Vi har derfor mange års erfaring med at bygge huse i Aalborg og mange andre storbyer.

Hvad bygger vi?

Vi er eksperter i at bygge både typehuse og arkitekttegnede huse. Det er meget forskelligt hvad folk er på udkig efter. Vores rådgivere er klar til at give personlig rådgivning, så I får valgt netop den løsning, der matcher jeres budget og drømme. Vores typehuse er særligt populære, da der er flere forskellige at vælge i mellem. Der er forskellige hustyper, men med mulighed for at sætte sit personlige præg. Da der allerede er lavet grundplaner, så er det generelt også billigere at få bygget et typehus end et arkitekttegnet hus.

Vi overholder aftaler

Det er vigtigt at finde et byggefirma, der kan overholde aftaler. Det gælder både i forhold til tidsplan, men også budget. Der er nogle byggefirmaer, der pludselig kommer med uforudsete udgifter, og når man allerede er “fanget” i byggeprocessen, så er det svært at droppe det, da ingen ønsker at have et halvt hus til at stå. Derfor lover vi jer fra start, at der ikke kommer nogle uforudsete udgifter. Med vores mange års erfaring ved vi, hvad der kan komme af overraskelser, stigende priser på byggematerialer mm.

Hvis du ønsker at finde det rette byggefirma i Aalborg, er du derfor kommet til det rette sted. Søger du inspiration har vi også et udvalg af udstillingshuse i Midt- og Nordjylland, du er velkommen til at kigge forbi. Her tager vi gerne en snak med dig om dine boligdrømme. Du er også velkommen til at gå rundt og kigge selv, uden vi forstyrrer.