Nybyggeri

BYG NYT HUS

– BYG DIT HELT EGET DRØMMEHUS

Byg nyt hus med Vestergaard Huse. Sæt dig selv i førersædet – få følelsen af at sidde i direktørstolen. Følg med på tætteste hold, hvordan processen med at bygge dit nye hjem tager form.

Har du et ønske om at bygge dit helt eget drømmehus, er der mange ting, du skal have styr på. Det er ikke noget, man bare lige finder ud af på en eftermiddag, Det er vigtigt, at du tager dig tiden til at tænke tingene igennem. Hvor vil du gerne bo? Hvor stort skal dit hus være? Hvilken hustype ønsker du og meget mere? Der kan være mange penge at spare, hvis du gør dit forarbejde ordentligt.

Gør du et godt forarbejdet, og får valgt et anerkendt byggefirma, vil du opleve en meget nemmere og tilfredsstillende byggeproces. Hos Vestergaard Huse har vi en stor passion for byggeri. Vores firma er opbygget omkring de jyske værdier tillid, troværdighed og sund fornuft, og vi lever af glade kunder.

Læs 4 gode rå til køb af nybyggeri. Disse råd kan give dig en idé om, hvad der er vigtigt at have styr på, når du sætter projekt drømmehus i gang.

Fordelene ved at bygge nyt hus

Fordelene ved at bygge dit helt eget drømmehus er store. Du får et hus, der afspejler dig og din personlighed. Huset har den rette placering, indretningen passer til dine behov, du vælger selv hvilke materialer, du ønsker at benytte, og der kan nævnes mange flere ting. Derudover følelsen, duften og ikke mindst glæden af at træde ind i sit helt eget nybyggede hus – en følelse der slet ikke kan beskrives.

Dertil kommer alle de økonomiske og miljømæssige fordele ved at bygge nyt hus. Læs mere om energioptimering.

Hos Vestergaard Huse har vi mere end 10 års erfaring indenfor byggeri af parcelhuse og nybyggeri. Vi lytter og vejleder fra start til slut i processen, og forvandler dine drømme til mursten.

Byggeprocessen

At bygge nyt hus er for de fleste en spændende, men til tider også en uoverskuelig proces. Hos Vestergaard Huse bygger vi kvalitetshuse, og vi opdaterer løbende vores byggeprocesser, så den hele tiden følger tendenserne i samfundet. Samtidig sikres en overskuelig og tryk byggeproces for dig.

At bygge nyt hus handler ikke altid om at få flere kvadratmeter – men derimod om at udnytte kvadratmeterne bedst muligt. Vi har arkitekter og byggerådgiver, der hele tiden holder sig opdateret på tidens tendenser, og har et skarpt øje for, hvad der rent faktisk fungerer i hverdagen. Og vi deler naturligvis denne erfaring med dig. Vi svarer på de spørgsmål, du ikke selv vidste du havde. Denne proces er med til at sikre en høj kundetilfredshed hos Vestergaard Huse, og det ønsker vi at blive ved med at have.

Hos Vestergaard Huse har vi mange forskellige hustyper, og helt sikkert også en hustype, der matcher dine behov. Vi har fleksible løsninger, og kan indenfor givne rammer tilpasse husene efter dine behov og ønsker. Vi er alle forskellige, og derfor skal dit hjem også afspejle din personlighed.

Byg nyt hus med os, og få dit helt eget individuelle drømmehus.

FIND MERE INSPIRATION HER