Byg dit nye hjem i Støvring

Går du og drømmer om at byg nyt hus i Støvring? Vi vil meget gerne hjælpe dig med at gøre drømmen til virkelighed. Der er mange måder og muligheder med hensyn til at bygge et nyt hus og ønsker man sig et hus af høj kvalitet, så kræver det de rette fagmænd. Hos os kan du få den nødvendige rådgivning, og vi hjælper med alt fra plantegning til fundament og tagrende.

Byg nyt hus – fra drøm til virkelighed

Du har måske allerede en idé, men spørgsmålene trænger sig på, og der mangler både viden omkring byggematerialer samt hænderne til det grove arbejde. Hvor mange vinduer? Hvilken type tag vil passe godt til facaden? Hvor skaffer jeg udstyr fra? Og så videre. I stedet for at stå alene med det store projekt, kan det være både bedre og billigere at søge professionel hjælp.

Byg nyt hus af høj kvalitet med os

Hvad kan vi tilbyde? Vi kan tilbyde dig at byg et nyt hus i Støvring og omegn. Det arbejde vi udfører er af høj kvalitet, og vi garanterer selvfølgelig, at det står klar til den aftalte tid. Du har muligvis udarbejdet din egen plantegning eller har fundet et typehus, som du godt kan lide. I begge tilfælde kan vi hjælpe dig videre – fra udgangspunkt til slut. I stedet for at du selv skal stå for indkøb af byggematerialer, anskaffelse af værktøj og leje af maskiner, kan du lade os stå for det hele. Vi udfører gerne det hårde arbejde, og vi gør det med omhu for at sikre dig mod fugt- og vandskader, samt et pænt hus som din familie kan lide at bo i. Tøv ikke med at kontakte os og få et uforpligtende tilbud, så du kan få et nyt hus i Støvring.

Hvis I ønsker at høre om muligheden for typehuse, så tag endelig kontakt til os. Typehuse er vores specialitet, og er det vi primært bygger. Det smarte ved et typehus er at det har en fast grundplan, som allerede er tegnet. Den er dog ikke så fast, at der ikke kan foretages ændringer, men det skal I drøfte med jeres boligrådgiver, som vi stiller til rådighed under hele processen. I får en fast rådgiver hele vejen igennem.

Se mere om byggegrunde i Rebild Kommune her.