BOLIG TRENDS

Find inspiration til dit byggeri

DET MODERNE KØKKEN

Duften fra gryderetten på komfuret og bollerne i ovnen er duften af liv og tryghed. Du husker duften fra barndommens køkken – uanset hvor gammel du er. Det moderne køkken er centrum i mange boliger.

STILRENE KVALITETS BADEVÆRELSER

Stilrene kvalitets badeværelser – der er ikke noget skønnere end et lækkert badeværelse, der matcher resten af boligen. Rummet har udviklet sig gennem årene, og førhen var badeværelset kun beregnet til helt basale funktioner. Sådan er det ikke længere.

GARDEROBE I STILRENT DESIGN

Et garderobeskab skal være pænt, praktisk og rumme alle dine og familiens ting. Den perfekte garderobe optimerer pladsen, og sikrer overblik over sko, tøj og alt det andet, der betyder noget for dig.

FØDDERNE OP OG PULSEN NED

En biopejs skaber autentiske flammer, varme der omfavner en og ikke mindst den hyggelige stemning. Det er, hvad man kan kalde for ægte dansk hygge. Med en biopejs bliver alt dette muligt uden at gå på kompromis med indeklimaet.

ALKOVER OG SANSEVINDUER

Alkover og sansevinduer bliver med god grund mere og mere populære. Ikke mindst i køkkenalrummet. Disse små rum med siddepladser virker som en magnet på både store og små. Her sidder ungerne og hygger, mens maden laves. De voksne nyder en god kop kaffe og en spændende bog.

TERRASSEN - TIL DE VARME SOMMERAFTNER

Man kan næsten fornemme den himmelske duft fra grillen og det nyslåede græs, bare man hører ordet terrasse. Glasset med rosévin eller kruset med kaffe, der af en eller anden grund bare smager bedre udenfor. Terrassen danner rammen om dansk udendørshygge, når den er bedst!

HAVENS MANGE MULIGHEDER

Når du bygger din drømmebolig, har du en enestående mulighed for at etablere lige præcis den have, der passer til dig og dit nye hjem. Nogle holder af at tage solhatten på, klippe roser og plante tomater. Andre vil hellere sidde på terrassen i godt selskab. Nyde et glas kold rosévin og se robotplæneklipperen tage sig af det meste af havearbejdet.