BOLIG TRENDS

Find inspiration til dit byggeri

DET MODERNE KØKKEN

Duften fra gryderetten på komfuret og bollerne i ovnen er duften af liv og tryghed. Du husker duften fra barndommens køkken – uanset hvor gammel du er. Det moderne køkken er centrum i mange boliger.

STILRENE KVALITETS BADEVÆRELSER

Stilrene kvalitets badeværelser – der er ikke noget skønnere end et lækkert badeværelse, der matcher resten af boligen. Rummet har udviklet sig gennem årene, og førhen var badeværelset kun beregnet til helt basale funktioner. Sådan er det ikke længere.

GARDEROBE I STILRENT DESIGN

Et garderobeskab skal være pænt, praktisk og rumme alle dine og familiens ting. Den perfekte garderobe optimerer pladsen, og sikrer overblik over sko, tøj og alt det andet, der betyder noget for dig.

FØDDERNE OP OG PULSEN NED

En biopejs skaber autentiske flammer, varme der omfavner en og ikke mindst den hyggelige stemning. Det er, hvad man kan kalde for ægte dansk hygge. Med en biopejs bliver alt dette muligt uden at gå på kompromis med indeklimaet.

ALKOVER OG SANSEVINDUER

Alkover og sansevinduer bliver med god grund mere og mere populære. Ikke mindst i køkkenalrummet. Disse små rum med siddepladser virker som en magnet på både store og små. Her sidder ungerne og hygger, mens maden laves. De voksne nyder en god kop kaffe og en spændende bog.

TERRASSEN - TIL DE VARME SOMMERAFTNER

Man kan næsten fornemme den himmelske duft fra grillen og det nyslåede græs, bare man hører ordet terrasse. Glasset med rosévin eller kruset med kaffe, der af en eller anden grund bare smager bedre udenfor. Terrassen danner rammen om dansk udendørshygge, når den er bedst!

HAVENS MANGE MULIGHEDER

Når du bygger din drømmebolig, har du en enestående mulighed for at etablere lige præcis den have, der passer til dig og dit nye hjem. Nogle holder af at tage solhatten på, klippe roser og plante tomater. Andre vil hellere sidde på terrassen i godt selskab. Nyde et glas kold rosévin og se robotplæneklipperen tage sig af det meste af havearbejdet.

BOLIGTRENDS TIL NYBYGGERI

Når man skal bygge nyt hus, mangles der oftest inspiration. Det handler om det unikke, men hvad er unikt? Her kan man sagtens tage fat i tidens boligtrends og gøre det til sit eget. Når der skal ledes efter boligtrends bruges der Pinterest, Instagram og meget andet. Vi har her gemt nogle af de boligtrends, vi oftest ser, når vi skal bygge huse.

Hvad gør man, når man er i tvivl?

Boligtrends er med til at give dig en retning af, hvordan du gerne vil have dit hus skal se ud. Hvilken farve skal det være? Skal det være trægulve eller klinkegulve? Det er helt klart en smagssag, men det skal være noget, der giver dig en god mavefornemmelse. For hjemmet skal være tilpasset din og familiens behov. Så hvis I oftest samles i køkkenet, så kan en alkove være en perfekt løsning. Hvis I nyder naturen, kan en masse kærlighed til en terrasse med bede, plantekasser mm. være noget for jer.

Når det gælder boligtrends, er er det vores kunders ønsker og behov, der går forrest, men vi er selvfølgelige behjælpelige med at komme på løsninger. Og det er ligegyldigt, om det er køkken, have, alkover eller sansevinduer. Kontakt vores team af byggerådgivere, hvis du ønsker at drøfte dine muligheder.