I Aarhus finder du dit typehusfirma

Med en tom byggegrund og en idé af dit nye hus i tankerne, er det nødvendigt at finde et byggefirma som kan fylde din grund med drømmehuset, som du gerne vil bo i. Har du valgt at få et af de populære typehuse, så er det naturligvis vigtigt at finde et typehusfirma, altså et byggefirma som arbejder med typehuse, da deres erfaring på området vil være uundværligt i enhver konstruktion af typehuse.

Byg dit nye hjem i samarbejde med os

Vestergaardhuse er et typehusfirma med stor erfaring og ekspertise inden for typehus og især fire bestemte typehuse, som vi har udvalgt og kan tilbyde at bygge for dig på højeste niveau af den bedste kvalitet. Disse fire typehuse er alle funktionelle i designet fra hver deres plantegning og i deres opbygning, som både gør husene til praktiske hjem at leve i og til effektive byggerier at opbygge. Vi følger dig helt fra starten af, hvor vi i de indledende møder rådgiver dig med alle beslutningerne og informerer dig om de mange muligheder med den hustype, du ønsker at få bygget. På den måde får du et klart overblik af byggeriet og er aldrig i tvivl om noget ved byggeprocessen.

Det kan rent økonomisk være en rigtig god beslutning at bygge et typehus. Grundplanerne er allerede på plads, så der går ikke længe fra planlægning til reel aktion. I sparer derfor meget tid på at få bygget et typehus fra os. I får selvfølgelig mulighed for at komme med egne idéer, som i kan drøfte med en af vores dygtige boligrådgivere. I får en fast boligrådgiver, hvilket sikrer jer en gnidningsfri proces og giver noget mere tryghed og et bedre overblik. Det gør det også lettere for vores rådgivere, da de så hele tiden kender deres kunder og sager. De skal derfor ikke hele tiden bruge tid på at læse op på nye sager. De har nogle faste sager og kunder og det giver bare en bedre oplevelse for alle.

Hvad er fordelene ved at vælge et typehusfirma?

Når du vælger et typehusfirma til at bygge din nye bolig, vælger du høj kvalitet og sikkerhed. Selvom Vestergaard Huse er en ung virksomhed, har vi mange års erfaring med at bygge, rådgive og vejlede omkring nybyggeri. Det sikrer at I får svar på jeres spørgsmål og bekymringer. Der findes et hav af andre fordele ved at vælge et typehusfirma.

Tryghed og sikkerhed

Disse er vigtige ord for os, fordi vores kunder skal være trygge under hele forløbet. Det er vigtigt at jeres boligdrømme bliver opfyldt på bedst mulig vis, og I skal ikke gå på kompromis på grund af misforståelser og dårlig rådgivning. Når kontrakten er underskrevet, er det os der indhenter tilladelser fra kommunen, og sørger for at alle regler og lovgivninger omkring byggeriet opfyldes. Vi eliminerer dermed jeres eventuelle bekymringer.

Erfaring og rådgivning

Sammen har vi mange års erfaring med at bygge typehuse. Det er en fordel for dig, fordi vi ved hvilke muligheder der findes, og hvordan I præcis kan sætte jeres eget præg på byggeriet. Derudover tilknyttes I en fast kontaktperson og rådgiver, der følger jer under hele forløbet. Det er den person I kommer til med spørgsmål, som selvfølgelig er uundgåelige. Personen er en del af Vestergaard Huse, og kender dermed alle der berører byggeriet. Det er den bedste måde at undgå problemer og misforståelser på.

Økonomi

Det er dyrt at bygge ny bolig, men vi sørger for at processen forløber sig så smertefrit som muligt. Der er flere måder I kan finansiere jeres hus på, hos os. Ved første møde, får I allerede tegninger og tilbud med hjem som I kan tage med i banken til rådgivning. Derudover er det både muligt at betale huset i rater under byggeriet, eller ved indflytning.

Fordelen ved at vælge et typehusfirma til jeres nye byggeri, er at vi har stor erfaring med at bygge denne type huse, og derfor ved hvad omkostningerne ligger på. I kan derfor få en fast pris tidligt i forløbet, hvilket ofte ikke er muligt ved specialdesignede huse. I budgettet er der både plads til at I kan vælge inventar fra vores samarbejdspartnere, og I kan inden byggeriets start få inkluderet skabe, reoler og meget andet i budgettet og tegningerne.

Hvad er et typehus?

Et typehus er et hus der er sat op omkring allerede eksisterende grundplaner og tegninger. De findes i en bred række af forskellige udgaver og modeller og ofte i ét plan. Koncepthuset, som det ofte kaldes, er tæt beslægtet med parcelhuset, og findes ofte i både ældre og nyere nabolag. Typehuse er aldrig direkte kopier af hinanden, fordi kunden har rig mulighed for at sætte sit personlige præg på huset både inde og ude. Typehuse er meget populære og findes i mange tusind eksemplarer landet over. Husene er de seneste år bygget med stor fokus på klimaet og varmegenindvinding, der gør koncepthusene til en god fremtidsinvestering.

Hvorfor skal jeg vælge et koncepthus?

Du skal vælge et typehus, hvis du ønsker at få et hus der er moderne og funktionelt. Typehusfirmaer som os, har fokus på at husene har en ideel udnyttelse af kvadratmeterne, så ingen kvadratmeter bliver spildt, og lys og luft er i fokus. Du får et design og en ruminddeling der er gennemtestet, med fokus på komfort uden at ofre et flot udseende.

Typehusene er billigere end specialdesignede eller arkitekttegnede huse, men dette gør dem ikke mindre fantastiske at bo i. Du har mange muligheder for at personliggøre huset enten ved at vælge en helt speciel mursten, tilkøbe en flot terrasse eller inkludere alarm- eller TV-netværk i husets design. Der er også mange muligheder for at tilkøbe lys- eller varmestyring, for en flot effekt og maksimal komfort.

Hvilke huse kan du få hos Vestergaard Huse?

De fire typehuse vi tilbyder, er forskellige og unikke på hver deres måde. Vinkelhuset, er ideelt til at give et naturligt læ, og skaber den perfekte overdækkede terrasse. Derudover giver vinklen anledning til et samlingspunkt i huset. Denne type har et traditionelt saddeltag, og passer godt i traditionelle, såvel som nyere kvarterer. Funkishuset emmer af funktionalitet og design. Her og lys og luft i fokus, og store vinduer i alrummet sørger for at huset forbliver åbent. De åbne rum giver rig mulighed for en kreativ indretning og dit personlige præg. Tredje model er T-huset, der på grund af sin form, er en mere moderne udgave at det traditionelle længehus med store vinduer og højt til loftet. Længehuset er det mest traditionelle typehus. Huset findes med både saddeltag og en ensidig hældning, så du kan vælge hvilket udtryk huset skal have.

Vores forskellige typehuse findes selvfølgelig i flere forskellige størrelser. Der findes et perfekt hus for den moderne single, ægteparret og den store familie. Garager, carporte, skure og terrasser kan tilkøbes, så alle dine behov og krav bliver opfyldt. Vi er et typehusfirma der bygger huse for dig og din boligdrøm.

Arkitekttegnede huse

Ønsker du et helt unikt hus, og har du selv ideer til hvordan din drømmebolig skal se ud? Vi er ikke kun et typehusfirma, men vi tilbyder også arkitekttegnede og specialdesignede huse efter dine ønsker og vores ideer. Disse huse bygges efter en realistisk tidsplan, der ikke er så hurtig som typehusene, men det er den ideelle måde at fremstille dit drømmehus. Du kan læse meget mere om vores arkitekttegnede huse her og du er altid velkommen til at tage kontakt til os, hvis du vil høre mere om dine muligheder, eller dele dine ideer med en ekspert.

Se vores huse

Vil du gerne se vores typehuse? Vi har flere mange referencehuse i forskellige udgaver og op til to plan, og her kan du se vores materiale og kvalitet og udforske vores rum og dine muligheder. Husene befinder sig i Viborg og du kan læse mere om dem her.